2014. február 16., vasárnap

Megtalálták az adai Trianon-emlékmű alapjait... darabokra törve!vatrianon romok 1Adán a községi önkormányzat végzése alapján 2013. december 8-án lebontatták a felavatásra váró Trianon-emlékművet. A Magyar Remény Mozgalom (MRM) Adai Községi Szervezete az ügyben feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Az MRM – az eltávolított emlékmű helyén - teljes egészében megtartotta az ünnepi programot.
Az MRM községi vezetői a múlt héten érdeklődtek a helyi rendőrőrsön a feljelentés állapotával kapcsolatban. A rendőrfőnök tudatta, hogy a nyomozást megszüntették, mert véleményük szerint nem lopás történt, hanem Bilicki Zoltán, adai polgármester rendelkezése alapján eltávolították az ,,objektumot”, amelyet a Standard Kommunális Közvállalat erőgépeivel emeltek ki és a cég telephelyére szállították. A rendőrfőnök szerint ő a továbbiakban nem illetékes a kérdésben, és az emlékmű alapjai megtalálhatóak a közvállalat garázsában. A polgármesterhez nem lehetett bejelentkezni.
Fekete Zsófia és Rusai József, az MRM tagjai így felkeresték a Standard telephelyét, de meglepetésükre nem egy fedett helyen, a garázsban találták ép állapotban az emlékmű alapjait, hanem a vastag hólepel alatt, darabokra törve!

Ebből is látszik, hogy Ada demokrata párti vezetése számára a pénzen és a hatalmon kívül semmiféle egyéb érték nem létezik. A szerb titkosszolgálat egyszerű csatlósaiként egy nap alatt kivizsgálták, elrendelték és le is bontották az új Trianon-emlékművet. Ha azt hitték volna, ezzel lezárták a történetet, és a magyar érzelműeket sarokba szorították, nagyon tévednek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése