2014. január 30., csütörtök

Magyargyalázás és istenkáromlás, avagy ízelítő a szabadelvű humor legújabb terméseiből

A magyar kultúra a zsidók nélkül nem más, mint bőgatya és fütyülős barack. Szent István királyunk ereklyéje egy tetemcafat, Szent Koronánk pedig közönséges micisapka. Cifrábbnál cifrább dolgokkal "vicceltek" már meg bennünket a faji felsőbbrendűség kiválasztott gőgjében fuldoklók, és az őket feltétel nélkül kiszolgáló szolgalelkű csatlósok. Mivel mi csak tűrünk, a "humor" forrása csak nem akar kiapadni. Legújabb "tréfájuk" célpontja ismét a nemzettudat és keresztény hitünk, vagyis a legfontosabb szakrális alapok, melyek a magyarság fennmaradását napjainkban még szolgálhatják.
A szimbólumokban rejlő erő, annak valamely közösséghez tartozáshoz, valami iránti elkötelezettséget kifejező funkciója közismert. Nem véletlen, hogy liberális, ateista, magyarellenes csoportok és erők újra és újra szervezett támadást indítanak a számunkra legnagyobb tiszteletben tartott jelképek ellen.
Hogy miért teszik, azt sejtjük. Beleolvasztani a hagyományait, őseik tiszteletét és keresztény hitét még valamennyire őrző magyarságot egy identitásától megfosztott, fogyasztói társadalommá silányított masszába.
A miértre adott másik válasz pedig: mert mi ezt tűrjük. Legalábbis tűrtük. Eddig. Pál apostoltól tudjuk, hogy bűneink zsoldja a halál. Itt az ideje, hogy a PlayersRoom és minden hozzájuk hasonló cég is végre megtudja, nem lehet mások érzékenységével, hitével büntetlenül játszani. Az ilyen viccelődést üldözni nem lehetőség, sokkal inkább kötelesség minden magyarnak - írja a Palócbetyár.
Zoom
A PlayersRoom kirakata
Zoom
Kifinomult, toleráns, mások érzéseit maximálisan tiszteletben tartó humorérzék
Zoom
Potom 12 999 forintért bárki "trendivé" válhat

Szűz Mária, megváltónk édesanyja
Zoom
Vigyázat! Nem minden vallás jelképével vicces!
Ha a fent látható termékekben olvasóink bármilyen kivetnivalót találnának, az alábbi elérhetőségeken jelezhetik azt a forgalmazóknak:
Bodnár Viktória: 06 30/677-7102 - termékek visszaszállítása, vásárlástól való elállás
Marketing: Balásy Anna - 06 1/422-1404
Webáruházpartner információk: Kaposi Péter - 06 30/ 232-9841
Személyesen: Szinga Sport Kft., 2131 Göd, Pesti út 81.
Elektronikus úton: szingasport@playersroom.hu
A Palócbetyár információi szerint a beteg kollekció egy új ruházati márka, a "Dorkó" agyszüleménye. A magyar- és keresztényellenes ábrázolásaival a piacra betörő márka elérhető a Facebookon is.
Zoom
A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál percemberkéje - "művésznevén" Bye Alex - már a közszolgálatinak csúfolt televízióban is propagálhatta a magyarellenességet. A műsor szerkesztői pedig vagy vakok voltak, vagy ők is a Jordán partjáról kölcsönözték kellően toleráns humorérzéküket.
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közleményben fejezte ki tiltakozását. A vármegyések bocsánatkérésre szólították fel a ruházati termékekkel foglalkozó márka képviselői mellett a forgalmazó "PlayersRoom" üzlethálózat vezetőit, utóbbiaktól elvárják a sérelmezett ruházati termékek azonnali eltávolítását az üzleteikből.
A "Dorko" tervezői Istent és hagyományokat nem tisztelve olyan mintákkal árasztották el a fiatalok körében népszerűségnek örvendő "PlayersRoom" bolthálózatot, mely egyértelműen sértő mind a keresztény egyházak tagjaira, mind a történelmük iránt elkötelezett magyar hazafiakra nézve. A liberális métely nem kíméli sem a kereszténység legalapvetőbb szimbólumát, a keresztet és Szűz Máriát sem, illetve a magyar államiságot jelképező Szent Korona meggyalázása is szerepel a "Dorko" palettáján - írják közleményükben a vármegyések.
Emlékeztetőül: nemzeti jelkép megsértése
A Btk. szerint, "Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése