2013. december 28., szombat

"A nagy megetetés": a székelyek autonómiaküzdelmén gúnyolódik egy RMDSZ-es kabarés

És az általa alapított társulat. A módszer már ismerős az itthoni SZDSZ-es (és más zsidó) berkekből: tegyünk nevetségessé mindent, ami nemzeti érték vagy a magyarság valamely küzdelmének része, elérve azt, hogy amikor az átlagember a kapott agymosás után találkozik ezekkel a jelképekkel vagy ügyekkel, eszébe jussanak vagy a tudatalattijában működésbe lépjenek a jól megtervezett, aljas "poénok", és emelkedett hangulat, elszántság, szabadságvágy és más nemes érzemények helyett a félnótások ostoba röhögése vegyen erőt rajta. Például a székelyek következő autonómiatüntetése előtt... és az azon való részvétel helyett.
Nagy Istvánnak (akit első helyen indított listáján a marosvásárhelyi RMDSZ-es banda, akik egészen idáig még arra sem voltak hajlandók, hogy magyarul beszéljenek az önkormányzat ülésein - még akkor sem tették, amikor ők voltak többségben!) nem ez az első ilyen húzása - tájékoztatott egy felháborodott helyi olvasónk, aki felszólítja az erdélyieket: ha eddig nem tették volna, bojkottálják a nemzetáruló társulat előadásait.

Most éppen a székelyek nagy menetelése a gúny tárgya

További részletek: http://kuruc.info/r/3/122019/#ixzz2omKNqcRH


2 megjegyzés:

  1. Itt (is) lehet irni nekik: https://www.facebook.com/events/1385108305075302/
    https://www.facebook.com/events/1435354520013091/
    https://www.facebook.com/events/267006973451222/

    VálaszTörlés
  2. Ezek a disznó nemzetgyűlölő szemetek majd megkapják a méltó büntetéseket,a múlt igazolja az ilyen szemét emberek mind egy szálig öngyilkosok lettek.

    VálaszTörlés