2013. szeptember 13., péntek

Magyarságból gúnyt űző kiállítás a Felvonulási téren

A minden évben megrendezendő ARC(talan) óriásplakát kiállítás idén is elképesztő, a magyarságot lábbal sárba tipró bemutatóval rukkolt elő. Hol? Pár száz méterre a Hősök terétől, közvetlen az 56-os emlékmű és a Rákosi Mátyás által, 1950-ben lerombolt Regnum Marianum szomszédságában. Még akkor is sértő, ha a Gyurcsány által felavatott “vaskeféhez” nem sok közünk van. Maximum a műemlék komolyságát jelzi, hogy a közelében ilyen gyalázatos bemutatót lehet tartani.
6
Nagyon “trendi” gúnyt űzni az idei katasztrófákból. Ameddig a hazafiak pakolták a homokzsákokat, addig a liberális buzi gyerekek a füves cigit csavargatták az egyik romkocsmában, bódult állapotban…
Szavak nincsenek erre a mocsokra, vajon mi más is lehetett volna a téma, mint a MAGYARSÁG szapulása?!
Az oroszoknál hazafias törvényeket hoznak, azaz büntethetővé teszik azokat a dolgokat, amelyek a hazafias érzéseket sérti. Addig nálunk kényük-kedvük szerint rúgnak bele a nemzeti jelképeinkbe, itt említhetnénk meg Alföldi Roberta mocskát, ahogyan megrendezte az István a királyt…
Az egészben az a legelképesztőbb, hogy mindezt ma, Magyarországon egy nyilvános téren be lehet mutatni. Egyértelmű, hogy a provokáció a cél. Lehessen a jól ismert jelzőket szórni azokra, akiknek még jelent valamit a magyar szó.
Egy újabb liberális támadás az ARC kiállítás, a Felvonulási téren. Arc nélküli művészek szabadon alázhatják a magyarság jelképeit. Miért hiszik ezek a férgek, hogy ők a műveltségükkel (…) mindenki felett állnak és hogy nem egyoldalúan mutatják be a dolgokat, hanem viccesen szurkálódnak? Ez igenis sért minket és minden jóérzésű magyar embert!
Természetesen nekünk ezen felháborodni nincs jogunk, ha nem tetszik és felemeljük a szavunkat ellene, akkor megkapjuk a jól bevált neonáci, rasszista, antiszemita, stb jelzőket. Persze, ha mi űznénk gúnyt a cigányság, zsidóság, homoszexuálisok lelkivilágából, európai botrány kerekedne, az emberjogi szervezetek statisztálásával.
1
Valószínűleg nincs még egy olyan nép, aki a háborúban elvesztett ősi földjeit nem akarná visszaszerezni. Az ötven év kommunizmus számlájára írható dolog, meg sem lepődünk ezen. Hozzászoktatták a népet, ahhoz, hogy rossz magyarnak lenni. Jobb a külföldi, mint a magyar.
Hogyha nekünk nem tetszik, ne adj’ Isten felháborodunk rajta, akkor primitív neonácik vagyunk, akiknek fogalmuk sincs az egészről és nem értjük a viccet, a történelemről pedig még nem is hallottunk. De, mit is várhatunk egy olyan országban, ahol a kettős állampolgárságot nem szavaztuk meg a gúnyhatáron kívül rekedt honfitársainknak?!
3
Ciki a magyar nyelv is. Használj még több idegen szót. Legyen még több kultúra, a miénk az “kurva gáz”. Legyünk színesek, keveredj. Megy a propaganda.

5
Egyértelmű, hogy minden romagyerek Puskás Öcsi akar lenni. A tény: az elmúlt 30 év alatt egy Pisont Pista…
7
Tragédiája már mindenkinek van. Csak a magyart felejtik el. Apáink, nagyapáink szenvedtek szovjet hadifogságban, gulágokról mikor lesz ilyesmi plakát? Soha, felejtsük el! Trianon által több százezer elszakított nemzettestvérünk nem érdemel ilyet, sem az 56 leverése után kivégzett hazafiak, de még az erdélyi népirtásokat is figyelmen kívül hagynák legszívesebben…
8
Hőseink, ünnepeink, királyaink, vezéreink… Így lenne a legideálisabb nekik. Végképp eltörölve. Kétségünk se legyen afelől, hogy ez nem ugyanaz a bagázs, mint akik az árpádsávos és a magyar zászlót kitiltották  a meccsekről. Csatáry László is ebben a cipőben járt, szegény. Ő csak úttörő volt ebben az esetben, ő utána jön majd az összes többi nemzeti hősünk, ha majd megemlékezünk róluk a stadionokban. Hiszen már Árpád is neonáci lehetett.
9
Az egyik legdurvább alkotás, a Vérszerződésre utal. “Szar az egész”
10
Napjainkban divat elhagyni a hazát. Erről szól a kép: “Maradj Magyarországon, maradj hülye”. Tehát, hagyd el a hazát, itt úgyis csak egy szarkupac maradsz. Emlékezhetünk Fletó szavaira is: “Ha nem tetszik, akkor el lehet menni!”
5 megjegyzés:

 1. ezt szabad,ez művészet??mennyire szabad süllyedni...a szarban,és ezek itt élnek Magyarhonban,mert ha igen ideje váltani,haza indulni oda ahol némen türni fogják a befogadó nemzet gyalázását...mert hogy ezek nem Magyar Anyától valók az biztos!

  VálaszTörlés
 2. Ennyit a magyar vezetőkről. De ha a magyar a saját hazájában akar valamit azt nem szabad. Az idegenek mindent csinálhatnak.Na pontosan ezért szüntették meg a magyar hadsereget./Külföldi parancs volt ez is/ És a lihegő kutyák nyalják a gazdi kezét,mert ők jól élnek még. Ezért akarnak teljes körű ellenőrzést a net felett is.

  VálaszTörlés
 3. Próbálnál meg hasonlót mondjuk Mózesről vagy Eli Wieselről... Másnap már ülnéd az 5 évet...

  VálaszTörlés
 4. A Főváros vezetése élén senkiházi bunkó István miért nem tesz ez ellen semmit?

  VálaszTörlés