2013. augusztus 15., csütörtök

Akik szerint az erdélyi magyarok nem magyarok

TGM és Kálmán Olga antimagyar fröcsögése.
Tamás Gáspár Miklós ismét alkotott, ezúttal a bolsevik, liberális ideológiáknak teret adó propaganda televízióban, a SzektATV-ben köpködte a magyarságot. Kálmán Olga pedig a tőle elvárt módon partner is volt a magyargyűlölködésben.
A magát csak filozófusként aposztrofáló bolsevik féreg meghívását az erdélyi események adták; Basescu fenyegetőzései Vona Gábor és a Jobbik romániai kitiltása, Orbánék tusványosi szereplésének a betiltása.
TGM (nevezzük mi is így, már csak betűspórolás gyanánt is) gyorsan belevágott a tőle nem idegen gyűlöletáradatba, első mondataiban kiemelte, hogy Románia szuverén állam, hogy megérti, ha már "betelik náluk a pohár", hiszen évek óta az ő országukban szerepelnek az "importnácik, az ő oldala felől megközelítve az exportnácik. A pár hónappal ezelőtt a képernyőről sajnos csak hetekig, de nem végleg eltűnő Kálmán Olga csak bólogatott, sőt, az egész műsor ideje alatt alig hallatta a hangját, pedig tőle azt szokhattuk meg az évek folyamán, hogy a neki nem tetsző vendégek szavaiba sorozatosan belevág, nem hagyja kibontakozni a vele nem egy hullámhosszon pendülő vendégeket. TGM szavai az ínyére valók voltak, így csak áhítattal bámulta a "filozófus urat", a magyargyalázásra szomjas műsorvezető itta a negyedik köztársaságról álmodozó vén bolsevik mondatait.

TGM szerint jelenleg a magyar és a román nacionalizmus feszül egymásnak, ami számára DÖGUNALOM (próbáljuk az ő hangsúlyát átvetíteni a szóra). Ergo él itt egy (sajnos több is, de most róla van szó) kizárólag hivatalos állampolgárságában magyar "filozófus", akinek az elszakított területeken élő magyarság harca, vagy az értük kiálló anyaországi (ez a szó is elhangzik a műsorban, de a libatolvajjal is szoros barátságban álló antimagyar erre inkább nem mond semmit, amely kijelentésével igenis sokat mondott) politikusok, vagy közéleti személyiségek, hazafias szervezetek segítsége DÖGUNALOM.

Ahogy halad a műsor, a bolsevik patkány egyre jobban belemelegszik a számára oly kedves szerepbe, és csámcsogások közepette tagadja meg magyar testvéreinket. Szerinte ugyanis elfogadhatatlan, hogy kizárólag magyarnak tekintjük a magyarokat, hiszen tudomásul kellene már végre venni, hogy ők tulajdonképpen románok, és a románok a magyarok befogadása, barátságának jeléül intézményeket tart fent nekik, sőt, még jogokat is biztosít számukra. Tehát a gúnyhatáron túl rekedt magyarok csak követelnek alaptalanul (mintha semmi köze nem lett volna soha nekünk magyaroknak Erdélyhez, Székelyföldhöz), de cserébe semmit nem adunk a jóságos románoknak. Olga közben egyetértően bólogat.

A székely zászlóról is szót ejtett, nem szerette volna kihagyni antimagyar mondókájából ezt az igen fontos dolgot. A hozzá hasonló idegen lelkületű patkányok ezreinek otthont adó fővárosunkban járkálván megdöbbenten vette tudomásul, hogy állami intézményeken kint lobog a székelyek zászlaja. Ez is elfogadhatatlan számára, ezzel is csak a kedves szomszédainkat bántjuk meg.
Antimagyar fröcsögés a SzektATV-ben tíz percben.


http://www.deres.tv


2 megjegyzés:

  1. csak a mocsok folyik a szájából.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom elhinni, hogy Erdélyből indult el, szerintem nem magyar csak tud magyarul. Meg kell hívjuk Székelyföldre október 27-re, megkapná azt amit érdemel.....Leckét és magyarságtudatot, remélem nem ismernék fel a székelyek mert akkor a leckét keményen kapná.
    Nem nézem az Atvt de TGM tevékenysége közismert,a madarat tolláról ismerik még Csíkmadarason is

    VálaszTörlés