2013. július 4., csütörtök

Festékszórós támadás a turulszobor ellen

A fővárosi Jobbik felháborodva értesült róla, hogy csütörtök hajnalra festékszórós terroristák gyalázták meg a zuglói turulemlékművet. Miután a Demokratikus Koalíció vezéregyéniségei bejelentették, hogy újfajta támadóeszközt vetnek be kormányellenes kampányuk során, a párt ezt a jelenlegi akciót is kénytelen a hiperliberális toleranciabajnokok akciójaként felfogni - írja közleményében Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője.
A budapesti Dózsa György út - Thököly út sarkán lévő turulemlékmű megbecstelenítése és meggyalázása ismételten jelzi azt a szándékot, hogy a hatalomba visszakapaszkodni kívánó liberálisok tovább mélyítsék a társadalmi árkokat, uszítsák a nemzeti érzelmű embereket, hogy az esetleges válaszreakciókat felhasználva ismételten magyarországi rasszista fasizmusról siránkozhassanak külföldi gazdáiknak és felügyelőiknek. Miután a meggyalázott emlékmű a VII. kerületi rendőrség épülete közelében található, a Jobbik reméli, hogy a bekamerázott területen készített felvételek segítségével a hatóság beazonosítja a többség érzékenységét nagymértékben sértő gaztett elkövetőit - áll a közleményben.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/114556/#ixzz2Y4woLYZl


1 megjegyzés:

  1. Talán ha liba lett volna nem történik meg.
    Ezek a disznó baloldaliak mindent megtesznek csak zűrzavart keltsenek,A ilyen tevékenység az ördögtől való,nincsenek tisztában hogy ezekét a tetteikért hetegiziglen büntetve lesznek.

    VálaszTörlés