2013. június 7., péntek

"Most én szúrok!" felkiáltással adogatták körbe a kést a tolvaj cigányok

      A cigányok dulakodás közben a házban lakó sértettet a nyakán és a karján is megsebesítették, majd megszerezték a mobiltelefonját és elmenekültek a helyszínről. A mentőszolgálat munkatársai a súlyosan megsérült férfit kórházba vitték. A járőrök az egyik, 33 éves támadót menekülés közben, annak 32 éves társát a helyszín közelében fogták el. A két cigányt rablás gyanújával előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A teljes igazság sajnos nem került a média látókörébe, talán azért, mert nem érdekelte őket, vagy egészen másért. A Kuruc.info forrása így foglalta össze a történteket: a fiút egy volt osztálytársa kaputelefonon hívta, hogy szeretne felmenni hozzá. Ő beengedte, és kiment elé a folyosóra, mert még egy biztonsági rácsot is ki kellett nyitnia. A volt osztálytárs helyett kettő cigány jött fel a liften, akik azt akarták, hogy engedje be őket a szülei lakásába.
A cigányok azt az infót kapták, hogy tele vannak drága műszaki berendezésekkel. Miután a srác nem engedelmeskedett, összerugdalták és a náluk levő 30 centis késsel összeszurkálták, többek közt a torkán is. Miközben ezt a tevékenységet végezték, egymástól kérték el a kést "most én szúrok!" - felkiáltásokkal. Miután egy ott lakó megzavarta őket, elmenekültek.
A további részletek is megdöbbentőek. A kórházban, ahová bevitték a fiút az életveszélyes sérülésekkel, megjelent két cigány asszony, akik arra akarták rávenni a fiú édesanyját - aki rettegve várta fia állapotáról a híreket -, hogy ne tegyenek a tettesekre terhelő vallomást, mert "szegények" nem tudnak majd eljárni rabolni, és ezért nem tudnak majd megélni.

Az informátor szerint, miután ez nem segített, este megjelent a "kiccsalád" és közrefogta szerencsétlen asszonyt, és csak a fiú ott tartózkodó barátai bírták kiszabadítani, illetve ők hívták a rendőrséget is. De még ezzel sincs vége a már eddig is vérlázító történetnek: a rendőrség a megszurkált fiúnál és édesanyjánál tartott házkutatást, mert a cigánybűnőzök azt vallották, hogy kábítószert rejtegetnek.
Természetesen semmit sem találtak, pedig mindent felforgattak és a lehető legdurvább módon viselkedtek az áldozatokkal - persze a támadók addigra már otthon voltak, mert vádalkut kötöttek velük. Igaz, a vádalku nem működött, de a hazugságaikat bevette a mélyen tisztelt csepeli rendőrség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése