2013. június 4., kedd

Gyurcsányék viszik tovább az "ősfideszes örökséget": ma ők vonultak ki a parlamenti megemlékezés alatt

A Demokratikus Koalíció tagjai (Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Vadai Ágnes, Varju László és Kolber István) látványosan kivonultak a parlament üléséről, amikor Lezsák Sándor megemlékezett a "nemzeti összetartozás napjáról".
Zoom
Vadai Ágnes (DK) a következőket írja a Facebbok-oldalán: "Be kéne már ezt fejezni. Nincs olyan, hogy magyarabb meg még magyarabb. Olyan van, hogy magyar polgár, aki szereti a hazáját, és aki tisztel másokat. Ez jelenti a valódi összetartozást. A többi csak duma..."
(Echo TV - Facebook, kép: MTI, Soós Lajos)


2 megjegyzés:

  1. Amúgy is csak negatív töltésekkel rendelkeznek,hát sokkal jobb a légkör nélkülük.
    Ezeket az embereket áttelepíteni kéne egy olyan elszakadt részre ahol a legnagyobb a sovén gyűlölet ,jó sokáig .Aztán megkérdezni no ki is a magyar???

    VálaszTörlés
  2. A magyarellenesség Rákosi idejében szökkent szárba, és tartja magát bizonyos körökben a mai napig. "Kiváló" példáit a külföldre származott kertészeknél is megfigyelhetjük, de az "amerikai népszava munkatársai is jelentős teret biztosítanak e-műfaj gyűlöletkeltő irodalmának. Lassan ott tartunk, hogy minden elszaámazni vágyó tolvaj, élhetetlen kókler magyarozik egyet, amiért azonnal népszerű lesz az említett körökben.

    VálaszTörlés