2013. június 20., csütörtök

A magyarellenes támadások beszüntetését kérte az EP-től a Zürichi Magyar Egyesület

Az Európai Unióból érkező, megítélése szerint magyarellenes támadások beszüntetését kérte a Zürichi Magyar Egyesület szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az egyesület szerint „semmilyen módon nem egyeztethetők össze az európai eszmével, sem a gyakran idézett demokratikus alapértékekkel az EU, illetve egyes európai parlamenti képviselők magyarellenes akciói, illetve kijelentései".

„Teljesen alaptalan vádakat vettek át kétes forrásokból, és azokat az EU döntéshozói Magyarország és Orbán Viktor demokratikusan megválasztott miniszterelnök ellen fordították" – írta a szervezet, amelynek vezérmotívuma saját bevallása szerint „a magyar nép szabadságáért folytatott harc".

Az egyesület közölte, „a legélesebben" elítéli „az ilyen cselszövéseket és mesterkedéseket", és kérte az EP-képviselőket, „gondoskodjanak róla, hogy ezek az EU-hoz méltatlan támadások végre abbamaradjanak".

A közlemény szerint „többször bebizonyosodott, hogy az EU kettős mércét alkalmaz, és igazságtalanul bánik Magyarországgal", ezért kérték az EP-képviselőket, hogy szálljanak síkra azért, hogy objektívan ítéljék meg a magyarországi történéseket.

MTI Erdély.ma

1 megjegyzés:

  1. Amíg az ilyen Luddmilla egyesületek hatalomra akarnak kerülni addig nem lesz béke a hazában.
    Ők azok akik hazug információkat szórnak szét a világon hazánkról ,a buta emberek ezt el is hiszik egy keveset felturbózva közhírre teszik,és már kész is a negatív magyar hon.

    VálaszTörlés