2013. május 12., vasárnap

Román cigányok támadtak a szebb jövősökre - Pintér kutyái a hazafiakat állították elő

Tegnap este Medgyesegyházán a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem civil ruhás helyi tagjai szóváltásba kerültek egy nagyobb létszámú romániai cigány csoporttal. A cigányok hagyományaikhoz híven rögtön kést rántottak elő, és csak a fiúk lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy kikerülték a támadásokat és személyi sérülés nem történt.
Ezután a rendőrség a helyszínre sietett, és sajnos nem meglepő módon a nyolc Szebb Jövőért egyesületi tagot vette őrizetbe megalázó módon, megbilincselve őket.
A srácok még ebben a pillanatban is a mezőkovácsházi rendőrkapitányság vendégszeretetét „élvezik”. Információnk szerint ma délelőtt 9 óra 5 perckor engedik őket szabadon (ez azóta megtörtént - a szerk.), betartva az ilyenkor maximálisan alkalmazható, nyolc plusz négy óra őrizetet.
A Szebb Jövőért dél-békési tagjai, Jámbor Nándor országgyűlési képviselő, valamint a Szebb Jövőért vezetősége még az este folyamán a Mezőkovácsházi rendőrkapitányság előtt spontán összejövetelt tartott, illetve Jámbor Nándor képviselő tájékozódhatott a rendőrség épületén belül a helyzetről.
A tájékoztatás alapján csoportos garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség a nyolc hazafi ellen.
Később állítólag egy késelni igyekvő cigány is előállításra került.
A kisváros élete ilyenkor a mezőgazdasági szezon idején teljesen megváltozik a romániai cigányok tömeges jelenléte miatt.
Nem ritka, hogy egy-egy ingatlanba akár 30-40 cigány is be van zsúfolódva.
Felháborítónak tartjuk, hogy a magyar munkaerő alkalmazása helyett, romániai cigányokkal tömik meg a kisvárost, akik ha az időjárás okán egy-két hétig nem dolgoznak, nem kérdéses miből tartják fenn magukat.
Természetesen felmerül az őket alkalmazó gazdák felelőssége, illetve az ilyen állapotokat előidéző mindenkori kormányzaté is. Azé a rendőrségé pedig mindenképpen, aki a mai Magyarországon a romániai cigányt védi elsősorban a magyar állampolgárral szemben.
Még abban az esetben is, ha - véleményem szerint - erre politikai utasítása, parancsa van.
A kellő lépéseket megtesszük az eset okán.
László Attila
Szebb Jövőért
elnök


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése