2013. március 13., szerda

Újabb nemzetáruló írás jelent meg az Autonómia tüntetésről, ezúttal a manna.ro oldalán

Az Rmdsz által pénzelt Transindex.ro autonómiaellenes cikkének a folytatásának is lehetne tekinteni a manna.ro-n megjelent írást, amelynek szerzője Parászka Boróka . A manna.ro hírportálon több liberális nemzetáruló írását közlik rendszeresen, többek között az RMDSZ-es "szabadelvű" Czika Tihamér fröcsögéseit.Parászka Boróka liberális elvtársnő a marosvásárhelyi autonómia-tüntetés negatív hatásait firtatja, a megmozdulást pedig egyenesen verbális lincselésnek nevezi . A liberális demagógiáktól hemzsegő cikkben a tüntetést kudarcként könyveli el, holott mindenki tudja, hogy az ellenkezője igaz. Boróka próbál úgy tenni mintha az Erdélyi magyarságnak akarna jót, mintha csak óvni próbálna minket, de ha az ember megnézi a facebook adatlapját hamar rájön, hogy itt nem erről van szó, máshonnan fúj a szél. Valójában az ébredező magyar nacionalizmus és a magyarországi jobboldal megerősödése zavarja az elvtársnőt, aki többek között rajong Gyurcsány Ferencért és Karl Marx-ért a kommunizmus kiötlőjéért. Gondoljunk bele milyen ember lehet, az az erdélyi "magyar" aki kedveli Gyurcsányt...

A facebook profilja nagyon árulkodó Borókának, a homoszexuálisok zászlaja mellett láthatjuk az üzenőfalán egy drogosokról szóló film beharangozóját is.  Mintha a megsemmisült SZDSZ egyik tagjának a profilját nézegetnénk, akik kampányfilmjükkel egyértelműsítették 2010-ben, hogy a drogosok, buzik, cigányok mellett állnak ki és egyáltalán nem érdekli őket a magyarság vagy Magyarország sorsa. Ha a Noua Dreaptas magyargyűlölők látnák Boróka eszmefuttatását, biztos, hogy kezet csókolnának neki. Székelyföld nem kér a liberalizmusnak nevezett pestisből és remélhetőleg az Erdélyi magyarság sem.

www.magyarellenesseg.com

5 megjegyzés:

 1. Az ilyen nemzet arulokat nyakuknal kellene felkotni mint annak idejen a romanok tettek a magyarokkal a Ceau idoben

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, hogy végre valaki méltatta ezt a hírhedt kis K.t. Szavaimban, körökben régen megtettem már...de ez sokkal jobb.

  VálaszTörlés
 3. Szomorú, hogy megint kibújt a szög a zsákból, emlékezzünk, milyen cikke volt a hölgyeménynek, egy pár évvel ezelőtt, amikor Csik környékén elhajtották a lopkodó romákat a faluból, és hogy védelmébe vette a romákat a PB nevezetű hölgyemény. Mint Gyurcsány egy pár hónapja az anyaországban. Most pedig PB mellesleg a Marosvásárhelyi Rádió új egész napos adásának szerkesztője, minden nap meg lehet hallgatni liberális fröcsögéseit, méghozzá román állami pénzből. Már vártam, hogy mikor mutatja ki foga fehérjét...Most amikor végre egész napos magyar adás, arra vagyunk ítélve, hogy hallgassuk ezt a szipirtyót Itt lenne az idő, hogy valamilyen formában kifejezzük véleményünket. pld egy peticióval, hogy vegyék ki az adásból...

  VálaszTörlés
 4. Ez a nő provokál, a szabadszájúság és szabad véleményformálás nevében izgat, olajat önt a tűzre. Az a hibás, aki erre a nőre figyel, legyen bármelyik oldalon. Nekem egyik ismerősöm hívta fel a figyelmet egyik cikkére, meg egyik videójára...hát az elmélyültséget, a profizmust és a jóérzést nem róla mintázták. Nem érdemes időt vesztegetni rá. Totál amatőr, és vakmerő a mások számlájára.

  VálaszTörlés
 5. Azt mondják róla a S.Szentgyörgyiek ,hogy agyilag hibás mint Gy.Feri:-biztos azért szimpatizál vele,no meg az rmdsz-el.Végül is így viselkedik egy bérenc.

  VálaszTörlés