2013. március 3., vasárnap

Szlovákia kutyázza Magyarországot

Szent Koronás hercegnő és kutyafejű "magyar nemes" a szlovák standon az Utazás Kiállítás 2013 Hungexpon. A szlovákok ismét a magyarságot gyalázzák.
Az Utazás Kiállítás 2013 Hungexpo Budapesti vásárközpontban rendezett kiállítás külföldi díszvendége idén Szlovákia. A február 28-án nyílt rendezvény négy napon át az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjeként várja az utazni vágyókat.
Több résztvevő értetlenül jelezte- többek között a Magyar Koronaőrök egyesületének egyik tagja -, hogy a szlovákiai stand főattrakciójaként egy szlovák hölgy a nemzetünk Szent Koronájával a fején flangál egész nap. Miután megérkezett a jelenségről az alábbi fotó, Suhajda Krisztán a Jobbik országgyűlési képviselője elmondta, hogy képtelenség egy ilyen jelenséggel szemben megértéssel viseltetni, az esetet nyílt provokációnak tartja és honfitársaival együtt mélyen fel van háborodva az arcátlan jelenségen.
kiallitas
Szent Koronás hercegnő és kutyafejű "magyar nemes"...

A magyarság szakrális szimbólumát ilyen lealacsonyító módon felhasználni eddig még nem láthattuk sehol, különösen úgy, hogy mellette egy kutyafejű maskarás áll sujtásos mentében, ám most megtörtént és felvetődik a kérdés: ezután mire számíthatunk még?
Hegedűsné Kovács Enikő, a Jobbik országgyűlési képviselője szerint sajnálatos hogy a jelenleg hatályos btk-nak még nem része a Szent Korona, mint nemzeti jelképüknek a védelme. A júliusban hatályossá váló btk-nak azonban már igen, viszont e tekintetben is szigorítást követel a Jobbik és törvénymódosító javaslatot nyújtott be nemzeti jelképeink megsértése miatt. Továbbá felvetődik a kérdés, hogy mi módon használhatják a Szent Korona bármiféle másolatát, ugyanis azt rendkívül szigorú előírások szabályozzák és engedély köteles. Így e tekintetben is ügyészségi vizsgálatot követel a Jobbik.


2 megjegyzés:

  1. Hát ezt nem lenne szabad megengedni,a disznó tótok a magyartól tanult mindent,hol vannak az illetékesek,Martonyi ilyenkor lapit.

    VálaszTörlés
  2. LEGYEN MÁR EBBÖL ELÉG EZEKBÖL A CSÚFONDÁROSKODÁSOKBÓL;JÖJJÖN A KIRÁLYSÁG IDEJE EL;VÁRJUK;MINDENKI HASRA ESHET AKKOR;ÉS VISSZAVENNI MINDEN ELKOBZOTT TERÜLETET;AMI A MIÉNK;NEM SZÉGYEN VISSZA VENNI;EGY ERÖSS KATONARENDET FELÁLLITTANI;MÉG A LÉGY IS FÉLJEN RÖPTÉBE;OLYAN SZIGORUSÁGOT KÖVETELÜNKÉS TISZTELETET A SZOMSZÉDOS ORSZÁGOKTÓL;A NÉP NEM FOG BELENYUGODNI EBBEN;MERT JÖN MOSTMÁR A FESZÜLTEBB HELYZET IS;ELÉG A SANYARGATÁSBÓL!!!!

    VálaszTörlés