2013. március 22., péntek

Mesterházy Attila ősi, szent jelképeinket mocskolja

A Jobbik szerint Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a rasszizmus elleni világnap alkalmával kiadott közleményében a magyar hagyományokat gyalázza és ezzel “végleg kiiratkozott a magyar emberek sorából”. Erről Murányi Levente a Jobbik alelnöke ír csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.
    Mesterházy Attila csütörtöki közleményében úgy fogalmazott: “a rasszizmus körülöttünk, terjed és erősödik. A rasszizmus ott van a turulban, az árpádsávos zászlóban, ami mind a szélsőjobb szimbóluma”.
    Murányi Levente szerint “épp Mesterházy közleménye rasszista és magyar gyűlölő, ősi nemzeti jelképeink megbélyegzése nemzeti történelmünk megtagadásával és meggyalázásával ér fel, a magyar nemzeti közösségből való önkéntes távozással egyenlő”.
    A jobbikos politikus szerint kijelentésével a szocialista pártelnök rasszistának bélyegezte többek között a honfoglaló Árpád fejedelmet, az államalapító Szent István királyt, vagy a középkori lovagi kultusz vezéralakját, Szent László királyt.

MTI/magyartudat.com2 megjegyzés:

  1. Ez a pirított magyar nem is volt beírva a magyar emberek sorába,úgyhogy ki sem kell írni.Egyetlen értelmes mondat amióta belépett a politikába nem hagyta el azt az okos kis fejét.

    VálaszTörlés
  2. abba kellene hagyni a rasszistázást akinek nem tetszik hazánk az mehet már nem tiltsa semmi de könyörgöm nem azért vannak jó pénzért a parlamentben akármien pártállású képviselők hogy hazánknak kárt okozzanak privatizáció címen

    szétrabolták hazánkat a népnek végig hazudtak 23 évet olyan kölcsönöket vettek fel amit nem hazánk boldogulására használtak fel hanem elloptak és a tettesek még ma sincsenek börtönben az országunkban nincs termelés tönkre tettek mindent ami volt az nem privatizáció volt hanem rablás gazemberek irányítanak minden szinten dolgozni kellene nem hitelt felvenni elszámolni elszámoltatni hol a magyar nemzeti vagyon hol a felvett hitel ki hogyan rabolta el és dolgozni becsületesen a hazánkért minisztertől az utolsó segédmunkásig mindenkinek mert az hozná el mindenki részére a boldogulást a hazugságot abbahagyni hazánk dolgait itthon eldönteni nem Brüsszelben nem Amerikában és semmi külföldi országban mert a külföldi döntések nemzetünk számára mindig csak halált és szenvedést okoztak a tartozást megnézni ki hová herdálta el és fizessék vissza akik felvették és elherdálták munka és becsület ez hozhat minden embernek hazánkban boldog életet

    VálaszTörlés