2013. március 17., vasárnap

Brutális gyilkosság Óbecsén: Négy szerb agyonvert egy magyar fiatalt

Brutálisan megvertek egy magyar fiatalt az éjjel Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset Óbecsén a Péterrévei úton történt. A DélHír Portál birtokába jutott információk szerint az áldozat neve Bilicki Ervin, 17 év körüli fiatalember. Az összevert fiatal a kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

Vértócsa és hátrahagyott orvosi kesztyű árulkodik arról, hogy mi történt tegnap éjszaka Óbecsén. A Péterrévei úton, egy pékség közelében támadták meg a fiatalembert. Szemtanúk szerint négyen verték holtra az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet nem mertek nyilatkozni. Az éjjel az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.„Én olyan átlagban egy-két óráig nézem a filmet és hát biztos volt már fél négy amikor én befejeztem a dolgot, mert csak hallottam, akkor az ajtót csapkodták kocsik, nem egy kocsi volt itt az biztos, nem egy.
bilicki ervin
Információnk szerint az agyonvert áldozatot Bilicki Ervinnek hívták.

Az óbecsei rendőrség reggel elvégezte a helyszínelést. A félholtra vert fiatalembert kórházba szállították, ott halt bele sérüléseibe. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint az áldozat magyar nemzetiségű. Azt viszont nem lehet tudni, hogy milyen nemzetiségű fiatalok verték meg. Az óbecsei rendőrség gyilkosság ügyében nyomoz.
Magyar Szó nyomán Z.D.

5 megjegyzés:

 1. remélem, a tettesek hasonlóan ,brutális körülmények között döglenek meg.

  VálaszTörlés
 2. BÁRKIK TETTÉK KÖTELET NEKIK NEMZETISÉGTŐL FÜGGETLENÜL! ISTEN NYUGTASSA AZ ÁLDOZATOT!!

  VálaszTörlés
 3. Remélem ugyanaz a biró itéli el a tetesekett amejik itélkezett a temerini fiuk felett!!!! LÁSUK HOL AZ IGASÁG!!!!

  VálaszTörlés
 4. UGYANAZ A BIROSÁG ITÉLJE EL A BÜNÖSÖKETT AKIK A TEMERINI FIUKAT ITÉLTE EL AKKOR MEGKAPJÁK A TETÜKÉRT A BÜNTETÉST

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szomorú ,egyre több ilyen esettel találkozunk a Kárpát medencében élő magyarság körében.Több figyelemre lenne szükség az anyaország részéről.igaz a baloldal el van foglalva a saját harcával a hatalomért.Ha így megy sokáig ebből nagy baj jöhet létre akár terror cselekedetek is.Akkor lép majd csak az Eu.nagy kár.

  VálaszTörlés