2013. március 22., péntek

Magyarok kiirtására buzditó román hozzászólások a Facebookon (Frissítve + Kérés az olvasókhoz)

Halálos fenyegetések, magyarok gyilkolására, kiirtására buzdító hozzászólások a facebookon:

Oldal: https://www.facebook.com/pages/Anti-Bozgori/350911164942490
  Balut V Ionut: "Én az összes magyart felgyújtanám nem csak a zászlót" Printscreen
Phanta Mjd: "Halál a székelyföldi magyarokra" Printscreen
Agopian Cristian "Halál a magyarokra, akik autonómiát akarnak! Gyújtsátok fel a házaikat, hogy égjenek akár a patkányok !" Printscreen
Mihai Schlosser:  "Össze kell gyűljünk egyszer testvérek és menjünk , hallgattassuk el ezeket a hazátlanokat, kapjuk el a torkukat " Printscreen

Oldal: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515934848452670&set=a.184758258236999.47013.184748268237998&type=1&relevant_count=1
  Marian Rapidistu: "El kéne menjünk pár százan magyarokra vadászni" Printscreen
Moraru David:  " A magyarokat ki kell űzni az országból, aki nem megy el azon a Maniua Gárda módszerét kell alkalmazni (meg kell ölni)" Printscreen

Oldal: https://www.facebook.com/AsociatiaNouaDreapta
   Georgios Edward Cornea  "Kéne egy hadsereg, támadják meg a magyarokat, végezzék ki őket, rá kell kényszeriteni őket, hogy távozzanak az országunkból" Printscreen
Tamas Marian: "gratulálok, hogy felgyújtották a magyar zászlót, a magyarokat is fel kéne gyújtani!" Printscreen
George Buruianu: "a zászló felgyújtásával kezdődött, de a magyarok felgyújtásával fog folytatódni" Printscreen
ErFifty Valex : "Bele kell csavarni a magyarokat a zászlójukba és aztán felgyújtani őket" Printscreen

Ez csak néhány példa, rengeteg ehhez hasonló hozzászólás van a facebookon, a magyarellenes oldalakon, csoportokban.

Arra szeretném kérni az olvasókat, hogy osszák meg minél több helyen ezt a blogbejegyzést, illetve azzal a kéréssel fordulok az erdélyi olvasókhoz , hogy aki jártas a hasonló ügyekben, tegyen feljelentést. Itt az ideje, hogy ne hagyjuk magunkat és cselekedjünk.

33 megjegyzés:

 1. Egyáltalán a románok ismerik a gyufát??? Ezek a megállapítások a román nép aljának szájából hangzanak el, amit azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Sajnos tolvaj néptől nem lehet mást várni, mint tovább rabolni, ha nincs más akkor életet.

  VálaszTörlés
 2. És magyarul írtak a szőröstalpúak? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. yLe van már fordítva!Ha románul írnák,értenéd?

   Törlés
  2. le lett fordítva...

   Törlés
  3. ott vannak a képernyőlementések az eredeti román kommentekkel (Printscreen)

   Törlés
 3. Sajnos, az utóbbi napokban rengeteg hasonló hozzászólást jelentettem, de egyetlenegyet sem távolított el a facebook!

  VálaszTörlés
 4. Ha a gyufát nem is, a pofonokat megismerhetik! Történelemhamisító bagázs, szinte várom, hogy határainkon belül emberkedjenek, de ezek olyanok mint a kutyák: csak a kerítés túloldalán nagy a pofájuk, ott mernek csak ugatni.

  VálaszTörlés
 5. Ezt hívják "közösség elleni izgatásnak", magyarul, jelen esetben magyar-ellenességnek. Lehet persze véleménye a románoknak, illetve itt (tegyük hozzá) nyilván a románok egy részéről van szó. Ám sokan vannak, erősebb az öntudatuk és a nemzettudatuk. Összetartóbbak, e téren nem annyira züllöttek, mint a magyarok.

  "Erdélyt a román anyák foglalták el..."

  Ha 20 millió magyar élne (~12,5 millió helyett) a Kárpát-medencében, túl volna tárgyalva Trianon...

  Na de, mielőtt még álmodoznánk...én azt gondolom, hasznos nekünk, hogy a románok "a saját zászlójukat", viseletüket akarják hordani, véleményüket akarják kifejezni március 15-én, Erdélyben, Székelyföldön.
  Erdélyben (és Romániában) ennek egyetemlegesen kellene érvényesülnie. A román kislány trikolór fejpántját hiba volt eltávolítani, ám így legalább ügy lett belőle, amelyből számunkra sokat ki lehet hozni: a románok hadd lengessék zászlajaikat, hadd viseljék viseletüket, hadd fejezzék ki véleményüket, csakúgy mint a magyarok!

  Mert 1000:1-hez, vagy még kevesebb az arány annak, hogy a magyarok nyomják el a románok hangját. Egyértelműen fordítva igaz, mindennapos. Ezt kellene hangsúlyozni az ügyben.

  Máris meg van a "román öngól..."

  A következő cél pedig, hogy a kocsmai színvonalú történelmi-vallási "vitákat" felváltsák a tudományos hangok. (ha a Fidesz valóban nemzeti, a KDNP pedig valóban keresztény volna, akkor pl. a közszolgálati TV-k már régen ráálltak volna ezen fajsúlyos, nemzeti témákra).
  Na ez sem érdeke a románoknak, akik körében az a vélekedés él jellemzően, hogy: "a magyarok csak 'nem rég', minden esetre utólag, jóval a románok után jöttek Erdélybe és ha nem tetszik nekik ott élni, akár el is mehetnének..."

  Kár, hogy erre nincsenek bizonyítékaik. Nem csak Mátyás királyt "lopnák el", de még Gábor Áron rézágyúit is a "román történelem" részeként propagálják...

  VálaszTörlés
 6. Wonder of what the Rumanian nationalist thinking? They are superior race? Just like the Nacis? Rumanian superior over all??
  It looks like much!! Well good luck.
  RUMANIA UBER ALLES!

  VálaszTörlés
 7. Mit tud ez a fantasztikus román nép történelem cimszó alatt felmutatni???? A daciat, amit a franciák toltak a seggük alá?????? Vicc, vicc,vicc.....

  VálaszTörlés
 8. Feljelentettem mar tobbszor facebookon ezt az oldalt, es a valasz arra az volt, hogy megneztek az oldalt, de a mukodesi engedelyeknek megfeleloen hasznaljak! Persze angolul irtak, de nem art kuldeni a facebooknak ezzel kapcsolatban egy levelet, amiben leforditunk minden ilyen bejegyzest angolra, hogy megertsek, es lassak, hogy ez nem csak egy hagyomanyos oldal!

  VálaszTörlés
 9. Ezek nem normálisak!!De szerintem ez is egy darabig fog tartanicsak aztán elcsenedesednek a kedélyek!!!Ha meg nem akkor remélem h tesz a román kormány intézkedéseket ez ellen!!

  VálaszTörlés
 10. Nos Európában a történelem folyamán a románokat csak úgy hívják, hogy Európa prostituáltjai. Jelenleg is aggályoskodnak az angolok, franciák, svédek és több uniós ország a román munkavállalók megjelenése miatt. Nem szívesen látják a románokat. Ebben azt hiszem, minden benne van.

  VálaszTörlés
 11. Jelentettem a facénak, mint rasszista oldalt, remélem, lépnek valamit!

  VálaszTörlés
 12. eljon az ideje akor nagyot fog csatani az ostor

  VálaszTörlés
 13. Fel kell hívni a világ figyelmét a körülöttünk és a hazánkon belül is zajló magyarellenességre, de ne csak a NYUGATI ORSZÁGOK SZEREZZENEK RÓLA TUDOMÁST.

  VálaszTörlés
 14. Ha MI Magyarok nem lennénk......ők nem is léteznének.

  VálaszTörlés
 15. Nagyon nehéz így élni, elnyomásban és 'hazátlan'. Itt Erdélyben, már kis városkánkban is borzasztóan érződik a románok elenszenve. Pedig ha azt vesszük, még ha nem is viták nélkül de együtt nőttünk fel itt a városban. Nem rég arra kellett ébredni a városban élő Magyar lakosoknak,hogy minden Magyar emlékművet és szobrot megrongáltak, nem beszélve arról, hogy tele firkáltak mindent Magyarellenes, bántó dolgokkal. Én nagyon ledöbbenek azt látva, hogy mit művelnek velünk és milyen szegénynnek állítanak be minket, holott ők is nagyon jól tudják,hogy nélkülünk senkik...egy 16 éves ízig vérig Magyar lány, akit Magyarországon élő testvéreink nem egyszer le Románoztak.

  VálaszTörlés
 16. de nem mindenki olyan mint ők!

  VálaszTörlés
 17. Valaki nem akarja leforditani angolra is? :D jó lenne!

  VálaszTörlés
 18. Hihetetlen, hogy napjainkban még vannak ilyen emberek... Már nem találom az oldalt, valószínűleg eltávolították. Egy román oldalon egy cikket is olvastam, ami egy fiatal román lány beszámolójáról szólt, aki Budapestre látogatott. Felháborodottan írta, hogy miközben a város történelmi nevezetességeit mutatták be neki, említették a Trianont, s annak igazságtalanságát. A lány vitázni kezdett az idegenvezetővel, mivel az állította, hogy akkoriban sokkal több magyar volt Erdélyben mint román. A cikkben elmondta, hogy a magyarok történelmet hamisítják saját hasznukra, rosszul tanítják meg gyerekeiknek, szimpatizánsokat gyűjtenek szerte a világban, s vigyázni kell velük, hiszen bárki aki megnézi ezt a várost, hallani fog Erdélyről, s úgy, ahogyan azt a magyarok mondják el neki. Persze ezt is követték a gyűlölködő hozászólások...

  VálaszTörlés
 19. Elszomorít az itt olvasot bejegyzések egyrésze. Mikor 2008 ban brasóban jártam a hoteltöl nem mesze találtunk egy kiskocsmát. Kb 2 hétig jártunk atta mi den nap egyik alkalomal tovább maradtunk mint szoktunk a heji butordarabok már mind elmentek. S akor történt meg az amitöl mejdnem leültem…… a pultos csaj magyarul szólat meg s szolgált ki minket… . Mint kiderült az álásával játszot volna ha megszollal magyarul a heji bagázs előt….. lasan megszünnek a határok de hogy az emberi észerütlenség ami szinte akármire rá tugya huzni a faji és etnikai kérdések tárházát nos ez nemtudom mikor fog megszünni… talán soha… de bízok hozá hogy megérem azt az időt....

  VálaszTörlés
 20. Ez minősíti ezt a népet... Nem tudom, hogy mit vannak úgy el magukkal. Nem csoda, hogy román útlevéllel sehova sem engednek be... Mellesleg azt sem értem, hogy egy román nevű, sűlt román miért veszi fel a magyar állampolgárságot, vagy eggyáltalán miért engedik ezt meg nekik? Miért van az, hogy mindegyik más országban tiszteletben tartják a kissebbségeket? Mellesleg ők ezt a földet tőlünk vették el!!!

  VálaszTörlés
 21. Ez egy K*RVA szar helyzet, Nézze meg akárki egy b*szott térképet ami "mutassa" az ásványi anyagokat közel 70% ERDÉLY területén található ! Románia nagy mértékben kihasználja Erdélyt, amit sokan nem tudnak-nem akarnak tudni ! ( beleértve a nyálverő román fiatalságot akik megmutatnák, hogy hú de mit tudnak ha felhúzzák a bocskort ! )
  Másrészről a Székelyek "mókuskerékben" vannak, mert a Magyarországon élők javaréssze Oláh' - nak, vagyis románoknak a románok Bozgornak - Hazátlanoknak neveznek. Ezért is van nagy szerepe a különválásnak !

  VálaszTörlés
 22. Én már nemis tudok felmérgelődni az ilyesféle megjegyzéseken mivel olyan emberek írják akik még egy becsületes pofot sem bírnának meg. Úgyhogy írják a magukét a kis internet huszárok. :)

  VálaszTörlés
 23. http://www.youtube.com/watch?v=bDxU-dWOipA

  VálaszTörlés
 24. Szidnak minket, de Erdély nélkül semmiük se lenne.

  VálaszTörlés
 25. Nem kellenek ide a románok sajnos mi magyarok is kiirtjuk egymást, és ők ennek nagyon örülnek .Nagyon jó példa RMDSZ, EMNP .......széthuzzás a javából és ez csak a kezdete valaminek.

  VálaszTörlés
 26. en is jelentettem az egyik oldalt facebookon, eloszor nekem sem akartak kitorolni, de megindokoltam, hogy serto es elfogadhatatlan dolgokat irnak, es vegul kitoroltek :)

  VálaszTörlés
 27. Magyarellenesseg,gyilkossag 1784ben - konyv 1823-bol

  http://www.scribd.com/doc/229242072/Matisfalvi-Gottfy-Borbala-Nehai-Matisfalvi-Gotffy-Laszlo-Haznepenek-Hora-Porhada-Miatt-Esett-Romlasa-1823

  VálaszTörlés
 28. Ettől a primitív és barbár oláhságtól csak a magyarellenesség várható. Sajnálatos .hogy Orbán25% nem tesz semmit, de a külügyminiszter sem. Most már megint a rácokhoz dörgölődik Szjjártó.

  VálaszTörlés