2013. március 21., csütörtök

A farkas és a bárány esete

A farkas és a bárány fabulai történetére emlékeztet, ami ma Magyarországon történik. A farkas mindenképpen bárányhúsra éhezik, de meg is kellene indokolnia falánk szándékát. Hát beleköt abba, miért visel sapkát illetéktelenül a bárány. Ha meg leveszi, az is főbenjáró bűn, mert nem engedélyezett hajadonfővel járkálni…


Agyhalott MSZP "rajongók"
A farkas falánkságára emlékeztet a komcsi leszármazott szocialista utódok magatartása és szervezkedése, mindenképpen szeretnének leszámolni a fideszes hatalommal. Mert céljukat úgy vélik elérhetőnek, hogy mindent mocskolnak, ami ma Magyarországon történik, hát megteszik habozás nélkül. A „bárányt” már megették, de most újra hatalomra vágynak, hogy a juhsereg maradékát is fölzabálhassák. Amit a napokban tettek és tesznek, az viszont nem csupán a gusztustalanság netovábbja, de bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát is. Szerintük a kormány a felelős a figyelmeztetés elhanyagolásáért, az autósztrádák kései lezárásáért, a ledöntött villanyoszlopokért, a mobiltelefon-hálózat zavaraiért… De a kormány a felelős a márciusi havazásért és a helyenként 120 kilométeres sebességet is elérő orkánért is. Bezzeg, ha a szocik vezetnének, ilyen nem következne be…!

Azt mondják, az aljasságnak is vannak határai, de ez szociék esetében egyáltalán nem igaz, ők nem ismernek ilyen határokat. Különben is ők találták ki a híres mondást, miszerint: „a határ a csillagos ég”. Hát ezt, ízléstelen hazudozásban legalábbis, már bebizonyították. De bizonyították korábban a tolvajkodásban is, ahogyan szétlopták az egykori MSZMP, a KISZ, az úttörők, a szakszervezetek vagyonát, az ország legkifizetődőbb termelőkapacitásait, a földvagyon javát. Amit lehetett, azt pénzzé tették, külföldiek javára és hasznára, ami náluk maradt az ebül szerzett vagyonból, azzal úgy gazdálkodtak és gazdáskodtak, mint az ajkai alumíniumkombinát újsütetű szoci gazdái: a legnagyobb ipari katasztrófát zúdították a Dunántúlra. Az ország kiheverte azt a katasztrófát is, mert a felelős testületek a helyzet magaslatán álltak, s a lakosság szolidaritásával sem volt gond. Ezt a természeti katasztrófát is ki fogja heverni, de – úgy tűnik – egy istencsapását egyelőre képtelen hárítani, éspedig a farkaséhes szoci és vadliberális pondrók féktelen hazudozásait. Az örökös országáruló hajlamokat. Erre mikor lesz hatékony gyógyszer?

Magyari Lajos
Székely Hírmondó

1 megjegyzés:

  1. Ez a Gy.Feri egyre hülyébb,hogyan viselheti el a családja??A szanyi boy meg a Jobbik párttal takaródzik,meddig lehet ezt még elviselni.

    VálaszTörlés