2013. február 12., kedd

Vadim és Funar: Erdélyt 2014-ben visszacsatolják Magyarországhoz, Szent István pedig dák származású


BRÜSSZELI PAKTUM: 2014-BEN. A bukaresti hírtelevíziók, hogy tovább hergeljék nézőiket, naponta meginvitálják a stúdióban folyó zászlóvitákra V. C. Tudort és Gheorghe Funart. Éles és szokásos magyarellenes kirohanásaikon kívül majd minden este elmondják: 2014-ben egy úgynevezett Brüsszeli Paktum eredményeként Erdélyt Magyarországhoz csatolják.
A honosítási törvényt kihasználva ötmillió erdélyi román szerez magyar állampolgárságot és útlevelet – állítják. Így a „többségében magyar lakossággal” rendelkező Erdélyre hivatkozva a magyar kormány Brüsszelben visszaköveteli elvesztett területeit, és 2014-ben azt meg is kapja. Funar azt állítja: különösebb igazolópapírok nélkül, magyar nyelvismeret hiányában is bármelyik magyar faluban állampolgárságot lehet szerezni. A megtévesztett románok természetesen nem Magyarországon akarnak élni, hanem útlevelükkel a zsebükben Európa és Amerika felé veszik útjukat.

FUNAR, HAZUDJ, CSAK RAJTA NE FOGJANAK!

A magyarellenességben lubickoló román politikus időnként olyan történelmi hamisításokat fogalmaz meg, hogy égnek áll a hajunk. Azt, hogy a Székelyföld nem létezik, mert ők nem akarják, megszoktuk, s azt is, hogy Nicolae Iorga két világháború közt élő történész nyomán a székelyeket elmagyarosított románoknak tartják. Az ellenben új, amit Funar fröcsögött minap egyik hírtévében, miszerint a nap és a hold szimbólumát zászlónkra a dákoktól loptuk, s ami még ennél is meglepőbb: Szent István királyunk dák származású volt. A Dák Birodalmat az első évezred második századának első éveiben, azaz 110-ben Traianus császár megsemmisítette, Szent Istvánt meg majd egy évezreddel később, 1000-ben koronázták magyar királlyá.

http://3szek.ro/

1 megjegyzés: