2013. február 4., hétfő

Temerin: magyar nőre és fiára támadt a bátor szerb jöttment

 Egyre ritkább a nyugodt hétvége Temerinben, amikor a településen nem vonul végig valamilyen erőszakos cselekedet híre. Ez a hétvége sem múlhatott el incidens nélkül, bár ezúttal kissé más színezetű esetről számolhatunk be. Nem az éjszakai órákban, hanem fényes nappal történt az incidens, és nem fiatalok között. Szemtanúk állítása szerint pénteken a központban levő Piac téren egy férfi rátámadt egy magyar nőre és fiára, akiket szerb nyelven többek között nemzeti alapon sértegetett és bántalmazott számos szem- és fültanú jelenlétében. Ugyancsak szemtanúk állítása szerint támadásának a rendőrség vetett véget.

Tekintettel arra, hogy a férfi a megtámadottak szomszédja, és hosszú ideje ellenségesen viszonyul a magyar nemzetiségű családhoz, feltételezhető, hogy ez az incidens is személyes leszámolásának tudható be. Tettének várhatólag bírósági következménye lesz.

Magyar Szó nyomán Z.D. 1 megjegyzés:

  1. A körülöttünk élő nemzeteket nyugodt lelkiismerettel nevezhetjük tolvaj népnek.Ők ezt tudják és a föld legbutább módszeréhez folyamodnak:-ez pedig az erőszak,mivel félnek de az igazság tudása nem létezik az életükben,sajnos nem is fog.Benne van a génjükben.

    VálaszTörlés