2013. január 28., hétfő

Vasrudakkal vertek össze idős néniket a cigányok Tarnaörsön (videóval frissítve)

Brutális rablótámadás áldozata lett a tarnaörsi 69 éves H. Tiborné és a 90 évnél is idősebb édesanyja. A saját otthonukban vasrudakkal összevert két idős ember állapota válságos. Lehet, hogy halálos sérüléseket szenvedtek.


Sajtóközleményt a rendőrség még nem adott ki a rablótámadást követően, de tudomásunk szerint cigány származású elkövetők kerültek előtérbe.
Korábban tévesen arról számoltunk be, hogy a HMRFK titkolózik az ügyben. Ezért utólag olvasóink és az érintett rendőrök elnézését kérjük!

HMRFK sajtóközleménye:
2013. január 22-én 21 óra 10 perc körüli időben egy tarnaörsi ingatlanba bement egy ismeretlen személy, ahol bántalmazta
az ott lakó 93 éves és 69 éves nőt, majd átkutatta a lakást. Mindezek után a helyszínről elmenekült. A bántalmazás során a sértettek 8 napon túl gyógyuló súlyos, valamint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. Az ügyben a Hevesi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

(Szent Korona Rádió)


1 megjegyzés:

  1. Az mszop szerint nincs cigánybünözés,sem fiatalkorú.Minden erejüket bevetve tiltakoznak a jobbik azon jelentése ellen ,miszerint vonják meg a szociális támogatást azon szülőktől kinek a fattya ilyen dolgot követ el. Mindenesetre ennek nem lesz jó vége előbb vagy utóbb megsokalja a magyar nép.

    VálaszTörlés