2013. január 11., péntek

Újabb koncepciós per készül: ugyanaz a bírónő ítélkezik az "új temerini fiúk" fölött, aki a régieket 61 évre ítélte

Az alábbi levél közzétételére kérte szerkesztőségünket az egyik temerini fiú:
Tisztelt Nemzettársaim!
Szeretném felhívni a nyilvánosság figyelmét a következő sajnálatos dologra, ami készülőben van: a nyilvánosság előtt már valamelyest ismert "új temerini fiúk" ügyében nemrégiben kinevezték az ítélő bírót: ugyanez a bírónő, Zdenka Stakic ítélte el a temerini fiúkat 61 évre!

Horváth Árpád akkor és most
Mint a temerini fiúk egyike, szeretném felhívni minden emberjogi szervezet figyelmét határon innen és túl, hogy akadályozzunk meg még egy koncepciós pert, mert nagyon kevés az esély, hogy itt véletlen egybeesésről lenne szó. Ismét egy előre kitervelt koncepciós per lesz, ezért kérem a nemzetközi jogvédőket, valamint a közjogi méltóságokat, hogy vessék latba tekintélyüket, és akadályozzák meg, hogy egy ilyen antimagyar bíró ítéletet hozhasson a fiúk felett!
Kérem a Kuruc.infót mint a legnagyobb nemzeti hírportált, hogy ezt a felhívást közölje a portálon, valamint továbbítsa a nemzeti jogvédő szervezeteknek!
Tisztelettel:
Horváth Árpád
(a temerini fiúk egyike)


1 megjegyzés:

  1. Azt mondjuk ,hogy a jónak nincs távolsága ,hát innen a távolból fogadjátok szerény együttérzésünket.Erőt ,kitartást,és jó egészséget a továbbiakban.Kérjük az Urat legyen veletek.

    VálaszTörlés