2013. január 28., hétfő

Ismét magyar fiatalokra támadtak Temerinben

Illusztráció

Vasárnap hajnali fél kettő tájban Temerinben, a JNH utcában támadás ért két magyar fiatalembert. A fiatalok szórakozóhelyről hazafelé tartva magyarul beszélgettek amikor elhaladt mellettük egy hat ismeretlen személyből álló csoport, amelynek tagjai - a sértettek elmondása szerint - hirtelen visszafordultak és rájuk támadtak. Az egyik magyar fiatalembert üveggel fejbe vágták, míg a másikat földre teperték és összerugdosták. A támadók a fiúk bántalmazása közben a magyar anyjukat szidalmazták szerb nyelven. A két áldozat közül az egyik súlyosabb sérüléseket szenvedett.
Ötven méterre a tettük helyszínétől a huligánok újra magyarokra támadtak. A második támadásuk következményeként egy újabb magyar fiatal sérült meg, aki orrtörést szenvedett, két társa könnyebb sérülésekkel megúszta.
A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Hivatalos közleményt nem adott ki az esetről.
 
Oláh Róbert vajdaság.ma

1 megjegyzés:

  1. Az ilyen támadások nem történnek meg ha nincs Trianon.Kérdőre kellene vonni azokat az országokat melyek részegen aláírták a határok ceruzával való meghúzását.A jó Isten még eddig megsegített minket,de hogy meddig bírjuk az kétséges.

    VálaszTörlés