2013. január 22., kedd

Gyurcsány: Trianon jogos volt, a külhoniaknak semmi köze ügyeinkhez

A mai napon Gyurcsány Ferenc a komáromi DK meghívására lakossági fórumot tartott, ahol a megyéből összecsődített párttagok, és a maréknyi komáromi érdeklődőn kívül főleg a helyi és a Komárom-Esztergom megyei valamint Felvidéki Jobbik és Hatvannégy Vármegye tagjai és szimpatizánsai vettek részt - áll a Vágó Sebestyén jobbikos parlamenti és Babják Csaba jobbikos önkormányzati képviselők közösen jegyzett közleményében.

Már az első 5 percben atrocitás történt - írják -, ugyanis egy idős ember, "igazi demokrata módjára" minden indok nélkül székét felemelve rátámadt a teljesen higgadtan és a rendezvény elején kiosztott házirendet betartó nemzteti radikálisokra. A hangulat a közlemény szerint végig változatlan maradt, ami csak fokozódott, amikor az előadó jogos békeszerződésnek nevezte a trianoni diktátumot és kijelentette, hogy a határon túli nemzettestvéreinknek semmi köze a magyarsághoz, és ne is akarjanak beleszólni az ország belügyeibe - olvasható a képviselői beszámolóban.

A fórum második felében kérdéseket lehetett feltenni, így a kritikus résztvevőknek is, amire elgondolkodtató válaszok érkeztek - áll a közleményben. Egy válasz szerint a sukorói befektetés csak jót tett volna az országnak és a Velencei tónak, illetve hogy Irán terrorista állam és a munkahelyteremtő befektetéseit a terrorvédelemre hivatkozva el kell utasítani - olvasható. Gyrucsány Ferenc szerint az, hogy Bajnai, illetve őellene nem folyik eljárás, az nem az elszámoltatás elmaradása, hanem az ártatlanságuk bizonyítéka. Ebben a szakaszban - üti fel a közlemény - szerepcsere is történt, ugyanis a baloldallal szimpatizáló jelenlévők a Jobbik helyiségben tartózkodó képviselőinek kezdték el feltenni kérdéseiket.

Az eseményen a képviselők közleménye szerint Gyurcsány a kereszténygyalázó kijelentéseit és hazugságait Szent István és Jézus szavaival akarta igazolni, ezért javasolják a volt miniszterelnöknek, hogy mind ezért a kijelentéseiért, mind az ő és társai által elkövetett bűnökért éljen a bűnbánat lehetőségével, mondván talán a Jóisten megbocsájt.
A Komárom-Esztergom megyei Jobbik nevében Vágó Sebestyén továbbá közleményében megígérte, hogy ezentúl is mindent elkövetnek, hogy a volt miniszterelnök színészkedésével az itt élő választópolgárokat zavartalanul ne vezethesse félre.
barikad.hu


2 megjegyzés:

  1. Hát ez az ember ha nem lenne ki kéne találni,Küldtek egy aláírás gyűjtést a Jobbik beszüntetésével kapcsolatban.Nem értem milyen jogon hiszen ezt nem helyeslem.minden aljas dolgot össze vissza zavarnak ,csakhogy megzavarják az ember békességét.A Jobbik nagyon is jól végzi a rá háruló feladatokat ,érthetetlen,talán nekik fontosabb a zsidók gondjai mint a magyaré.Gy.Feri ennek nem lesz jó vége.

    VálaszTörlés
  2. „Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
    „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
    Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

    VálaszTörlés