2012. december 4., kedd

Az igazi gyűlöletbeszéd: jobbikos képviselők kivégzésére buzdítanak a zsidókÖsszeállt a nagykoalíció a Jobbik ellen, a "nácik" ellen. Végig kellett nézni a vasárnapi összeboruláson a kisfilmet, amint Dunába lőnek embereket. Mert a Jobbik a gyűlöletkeltő, gyilkos, náci, rasszista, s a párt neve gyűjtőfogalma lett mindennek, ami rossz. Szerintük.

Csakhogy van itt egy bökkenő. A Mandiner blog átvette egy magyar nyelvű cionista portál írását. A magát Nechemia Ben Avrahamnak nevező egyén megmutatta, hogy mi a  gyűlölet. Megmutatta szépen, mi van a színfalak mögött. Betekinthetünk a beteges, gyilkos szándékú vigyorgók sirámai mögé. Az írás maga egy meglehetősen primitív, buta fröcsögés, „koákanyílással” (sic!) , lábasfejűekkel megfűszerezve.

A blog szerint  annak, "aki szerint listázni kellene a nemzetbiztonsági szempontból veszélyt jelentő kettős állampolgárokat (nem a palesztin-magyar, az iráni-magyar, a szír-magyar stb. állampolgárokra gondolt) –nincs semmi köze a magyarországi zsidósághoz, amelynek már akkor sem térkép volt e táj, amikor a későbbi honfoglalók még javában a meótiszi mocsarak körül kalandoztak, és álmukban sem gondolták volna, hogy valaha ilyen sötét, ócska lumpen miatt kell majd szégyenkezniük, mint ez a jobbikos szarjankó”.  (Radnóti sem feltétlenül ilyeneknek írta sorait…).

Azt is megtudhatjuk, hogyan gondolkodik a primitív lény a határon túli magyarjainkról: „ő legfeljebb arról a több százezer románról, szlovákról tudhat, akiket az anyapárt a 2014-es választási csalásokban kíván majd felhasználni.”

Az írásból az is kiderül, hogy írója szerint a jobbikosok -  és így a rájuk szavazók is – „törvényen kívül helyezték magukat, a magyar szellemi élet kóbor kutyái lettek, akiket veszettség esetén – mint arra a jelenlegi helyzet egyik felelőse, Gyurcsány is célzott annak idején – sintértelepre kell vinni."

Eddig a fröcsögés, az önvallomás magukról, azokról, akit és amit képviselnek. De a bosszú népe nem ismer határt: az alábbi két fotó került a cikkbe, a képaláírásokat változtatás nélkül közöljük: 
Kép a jövőből: Vona Gábor, Novák Előd, Gyöngyösi Márton, Sneider Tamás hazaárulók felelősségre vonása
A Jobbik elnevezés alatt bujkáló csürhe szabót keres, aki elkészítené a nyakravalót

Ez az igazi gyűlöletbeszéd. Ez az igazi gyilkos eszme. Egyenes felhívás arra, hogy magyar embereket kell felakasztani. Csakhogy ezúttal a történet itt nem áll meg. Információink szerint ugyanis a Jobbik megteszi a szükséges jogi lépéseket. Elég volt a szenvedő mosoly mögé rejtett gyűlöletből!

barikad.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése