2012. szeptember 14., péntek

Megfenyegette Vass Ádámot a tetoválása miatt Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudornál, az egykori Nagy-Románia Párt vezetőjénél most esett le a tantusz, hogy Kolozsváron magyar játékos játszik. Ráadásul a jól kidekorált Vass Ádám tetoválásai között felfedezni vélt egy nagy Magyarország térképet a futballista nyakán. 

Már korábban sem lopta be magát Vass a román nacionalisták szívébe, amikor azt nyilatkozta, hogy Kolozsvár magyar város, és mivel büszke magyarságára, a nyakára magyar címert tetováltatott.
Ebből aztán lett is apróbb balhé, de úgy látszik, Tudor már továbbgondolta a témát, a szeme előtt már Nagy Magyarország lebeg Vass nyakán. Be is pörgött rendesen. Állítása szerint látta is.
„Ez a Vass magyarkodik, pedig nem magyar, hanem egy szamár. Hogy mondhat ekkora hülyeséget? Van egy tetoválása a nyakán, amit láttam, Magyarország térképe, ami Erdélyt is magába foglalja. Le kellene ragasztania a tetoválást, amikor az első ligában játszik, mert másképp nem tudom, hogy tudjuk eltüntetni, anélkül, hogy ne vágjuk el a gégéjét" – nyilatkozta a GSP TV-nek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése