2012. július 24., kedd

Megint egy cigány követett el brutális nemi erőszakot

Múlt héten kedden Szombathelyen egy középkorú nő leszállt a buszról, át akart menni a parkolón, ekkor azonban a cigány származású elkövető egy vascsővel leütötte, majd berakta a kocsijába - mondta el a megtámadott nő lánya.
„Édesanyám arra tért magához egy földes úton, hogy ömlik a fejéből a vér, egy szál bugyiban és egy pólóban, a férfi pedig egy alsónadrágban és egy ingben van és meg akarja erőszakolni”. A lány azt is elmesélte, mikor asszony védekezni próbált, a férfi ismét elkezdte ütni a vascsővel és többször azt kiabálta, hogy „megöllek”.
A fiatal nőtől megtudtuk: az édesanyja elájult, ekkor a férfi betakarta a saját holmijaival, hogy senki ne vegye észre. Miután a nő magához tért, négykézláb elmászott az aszfaltos útig, a padkán ülve kért segítséget.
A bántalmazott nő kórházban fekszik, súlyos koponyasérülés miatt meg kellett műteni, testét mindenhol zúzódások fedik. A bíróság a cigány férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte.
Mindattól függetlenül, hogy a kormányőrök százaival védett álomvilágban élő politikusok mennyire tagadják, sajnos csak gyarapodnak ezek az esetek. Áder János pedig igazán meglátogathatná az áldozatot...

Harcunk.info (Barikád nyomán)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése