2012. július 31., kedd

Egy Sepsiszentgyörgyi oláh szinész magyarellenes kirohanása a népszavazás miatt (+18)

Sebastian Marina a Sepsiszentgyörgyi román színház alkalmazottja, a tegnapi napon a Facebookon egy magyarellenes, gyűlölettől fröcsögő megjegyzést tett közzé, a magyarokat hibáztatva a népszavazás sikertelenségéért.Íme egy kulturált és civilizált székelyföldi román értelmiségi véleménye a magyarokról és a népszavazásról:

"Basszam seggbe az anyját mindazoknak akiknek valaha is volt bármilyen politikához köthető véleményük, de most lusták voltak megtenni pár száz métert, hogy szavazzanak. Basszam seggbe az anyját mindazoknak akik nem születtek elég intelligensnek ahhoz, hogy felfogják, ez a szavazás nem arról szólt, hogy egy elnököt válasszunk, kretének. Basszam seggbe mindazoknak az anyját, akik egy idegen miniszterelnök(Orbán Viktor) szavára hallgattak, aki vette a bátorságot, hogy beleszóljon egy olyan ország dolgába amihez semmi köze, egy skizofrén pap(Tőkés László) ugat egyet és ti úgy szöktök mintha az alattvalói lennétek. Éljetek jól, megerőszakolt anyák lányai és fiai. A különbség köztem és köztetek az, hogy én nem vesztettem semmit, de ti elvesztettetek mindent és ez csak a kezdet picsák! Röviden: Szopjatok le! "

A fordítás nem teljes, itt egy kép az eredeti bejegyzésről amit időközben törölt a kulturált színész:


http://magyarellenesseg.blogspot.ro

12 megjegyzés:

 1. Tisztelt Sebasztian Marina, egyelőre annak örülj, hogy még megtűri székelyföld, az olyan hazátlan tetveket mint te vagy!!!De, nagyon figyelj oda, hogy miket mondasz a téged eltartó helységről, ahol élsz, nehogy a szavaid visszahulljanak a fejedre!!! És ez egyáltalán nem méltó egy kulturált emberhez, de a szavaid alapján, te nem vagy az, csak egy szerencsétlen sovinista bunkó pöcs vagy!!! Szégyelld magad!!! És van egy javaslatom, ha nem tetszik székelyföld, húzzál vissza a retkes kúrva anyádba olténiába, ahová való az összes hozzád hasonló oláh cigány!!!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Sebastian!
  Írása nagyon mély tudásról intelligenciáról és bölcsességről tesz tanúságot. Ezért kár volt édesapjának meglazítani a gatyamadzagját.
  Bos bos dicetur, terris ubikumgue videtor...

  Gabipapa

  VálaszTörlés
 3. Kedves Marina Akárki! Bizonyára szexuális élete felvirágoztatására törekszik, hisz sokszor és sokakat szeretne "seggbe baszni"! No én nem kívánok egyebet, csak azt, hogy a felét kapja vissza csak annak, amit másoknak kívánt! Már akkor is élete végéig rendben lesz a sűrűn kezelt alfele! Hogy ki a skizofrén és ki a hazátlan????? Nos gondolkodjon, kedves Marina! Ön hol is él?????????? ROMÁNIA????? SAJNOS EL KELL KESERÍTSEM! Ha csak a színészetet sikerült kitanulnia, nem csoda, ha nem ismeri a történelmet, mert ahhoz ÉSZ is kell!!! ÖN ERDÉLY TERÜLETÉN, EGYKORI NAGY MAGYARORSZÁGON, A SZENT KORONA FENNHATÓSÁGA ALATT rontja az egyébként csodás levegőt! A maga sarjaival, SAJNOS sokadmagával! És mint tudjuk, a SZENT KORONA HATALMA ÖRÖK!!! Úgyhogy kicsi romanescu csillagocska, lehullóban van a fényed :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudja valaki az e-mail címét? Szeretnék írni neki a jó édes anyukája nyelvén!

   Törlés
  2. https://www.facebook.com/Chaplin77
   Ime a facebiik profilja.......lehet írni üzenetet________!

   Törlés
 4. Ha jol tudom lekellet törölje a bejegyzést,remélem idövel vissza kapja ezeket a szavakat!

  VálaszTörlés
 5. Profilja:
  http://www.facebook.com/Chaplin77
  Törölt bejegyzése:
  http://img14.imagetwist.com/i/01791/1038lcbei1qe.jpg

  VálaszTörlés
 6. Eltünt arról az oldalról a kép, lehet töröltette, de itt van újra: http://imagetwist.com/edq5vzdafz97/sebastian_marina.jpg.html

  VálaszTörlés
 7. Minden nemzetnek van alja népe! Ez a kis "mitugrálsz" is oda tartozik!!Neveletlen bunkó, hiszen látszik a képéről, hogy valami hitvány családból származik, akik nem tudják merre hány lépés!!Először is nem hallotta azt a szót, hogy történelem!! Aztán belecsöppent éppen a tejföles fazékba és azt hiszi, hogy a sovinizmusával előre tőr, pedig a létrának 2 ága van, az egyiken fel, a másikon lejönnek!!

  VálaszTörlés
 8. indult egy petíció a művészke ellen. nézzétek meg és terjesszétek:
  http://www.petitiionline.com/petitie/stop-magyarellenesseg-erdelyben/110

  VálaszTörlés
 9. Sebastian hatalmas tévedésbe élsz te is és a többi olá akik itt vannak ugyanis itt nincs semmifele románia (kis betűvel mert ne érdemli meg a nagybetűt )és nem is lesz mert ez csak egy politikai helyzet ami fel fog bomlani, s ha nem akkor majd bontsuk fel úgyhogy nekünk ez a szavazás nemérdekünk, mert ha rajtunk múlik ti repültök SZÉKELYFÖLDRŐL mert mi rendet teszünk, sokan fognak még csatlakozni hozzánk.

  VálaszTörlés