2012. július 25., szerda

Cigánybűnözők bűncselekményei az utóbbi évtizedekben

 A liberális, hazug "magyar" média, gyakorlatilag minden esetben eltitkolja az elkövetők származását amennyiben cigányokról van szó, sőt egyes esetekben képeket is manipulálnak, hogy az elkövető fehér embernek tűnjön, ahogyan ezt Bándy Kata gyilkosa esetében is tették. A magyar kormány és a magyar média tagadja a cigánybűnözés létezését, ezzel is támogatva és bátorítva a bűnözésből élő cigányokat. Az alábbi esetek egyértelműen bebizonyítják, hogy létezik cigánybűnözés, magyar ember nem öl meg idős védtelen embereket pár ezer forintért, nem támad vadállat módjára csoportosan tizenévesekre, védtelenekre.

1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.

2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybunözo agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.

2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybunözo életveszélyesen megszúrta egy videotéka noi eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

2005. július 26-án három cigánybunözo egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

2005. augusztus 26-án két cigánybunözo esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedo 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybunözo agyonütötte.

2005. november 3-án egy polgáror a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybunözo kötött bele, majd rátámadtak. A polgáror három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybunözok rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

2005. december 3-án intézkedo rendort vertek meg a cigányok Zagyvarékason

2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendorökre Hevesen, akik egy körözött cigánybunözot akartak elfogni.

2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybunözok támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedo cigányok állítólag sérto, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybunözo saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségbol származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybunözok testét láncfurésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybunözo hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2006. március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetuzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte oket, hogy fejezzék be, mire a cigánybunözok neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelembol flóbert pisztolyát használta, és arcon lotte az egyik cigánybunözot, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

2006. május elején tizenéves cigánybunözok vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit eloször részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybunözok azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendoröket hívott, a cigánybunözok azonban késobb többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsovel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendorség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendorséghez fordulni.
2006 májusában ugyanezek a cigánybunözok cigarettát kértek egy asszonytól, ám o nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevu 15 éves cigánybunözo megeroszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybunözo karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idos magyar férfi rajtakapta lopás közben.

2006 októberének elso napjaiban négy cigánybunözo napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak eloször mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megeroszakolták, végül a cellatársak a lepedokbol kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az oröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

2006. október 7-én Öcsödön cigánybunözok agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

2006. október 7-érol 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybunözok agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybunözo Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybunözo azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybunözo.

2006. október 20-án este 8 fos cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti sörözo vendégeire. A BMW-vel érkezo cigánybunözok az addig kedélyesen sörözgeto magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetszo zeneszámot hallgatott...

2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybunözo vert össze egy buszvezetot, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

2006. november 5-én cigánybunözok támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybunözok szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybunözo baltával fejbevágta.

2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybunözok.

2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony orjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélybol levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élosködo cigánybunözo azzal fenyegetozött, hogy felgyújtja a hivatalt.

2006. november 29-én fosztogató cigánybunözok vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentot hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybunözok ekkor neki estek a mentosöknek. Életüket csak a kiérkezo rendorök tudták megmenteni.

2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit elotte megkéseltek.

2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkeresztezodésnél rákiáltott egy idosebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregbol, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.

2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybunözo brutálisan összevert egy not és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybunözok rabolni akartak, ezért egy not a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére sieto férfit is brutálisan összeverték.

2007. április 8-án, húsvéthétfon egy 19 éves cigánybunözo agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Elotte a két gyerek összeveszett.

2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybunözo belopózott a szomszédban lakó 19 éves nohöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány elozo nap rászólt.

2007. június 24-ére virradóra K.I., 49 éves cigánybunözo olyan súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követoen a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

2007. június 24-én mintegy ötven cigánybunözo támadt a rendorökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fos cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendorökre, akiknek figyelmezteto lövést is le kellett adniuk.

2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány no cigarettát kért egy idos hölgytol, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.

2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsovel félholtra vertek egy erdokürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdokürtön nem sokkal korábban rajtakapta oket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

2007. szeptember 13-án késo este a szabolcsi Piricsén három cigánybunözo agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevu kocsma pultosát két cigánybunözo, miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2007. október 14-én éjjel három cigánybunözo tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette oket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörok azonban túleroben voltak, belökték ot az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyu sérüléseket szenvedett.

2007. november 5-én a Ferenc körút és az Ülloi út sarkán egy cigánybunözo rátámadt egy várandós magyar nore. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

2007. november 8-án cigánybunözok hatoltak be egy idos gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendorséget. A rendorök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, ot magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybunözo. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra elozetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!

2007. november 18-án a cigánybunözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán. Elobb megeroszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybunözok brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybunözot a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybunözo ekkor értesítette buntársait, a Vida bandát. A cigánybunözok baltákkal, baseballütokkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.

2008. február 6-án Tarnabodon cigánybunözok a saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót, majd egy 9600 forint értéku olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.

2008. február 22-én Jászberényben 85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybunözo, Orsós Sándor.

2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybunözo Mátraszolosön. Az elköveto rágyújtotta az ágynemutartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybunözo megeroszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy fozzön neki kávét.

2008. február 23-án hajnalban két cigánybunözo tört be egy idos asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredo nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetok végül néhányezer forinttal távoztak.

2008. március 9-én kovel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybunözok megvertek egy doktornot, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvobetegként. Miután a doktorno ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévo fiatal cigány no többször megütötte a doktornot. A doktorno beadta felmondását.

Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nonél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybunözo 2008. március 14-én.

2008. március 19-én két cigánybunözo eroszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.

Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsovel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybunözo, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

2008. március 22-én egy 37 éves cigánybunözo behatolt egy 59 éves hajósi no lakásába. Megverte, majd a nyakában lévo 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfonökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybunözo diáktársait rendszeresen terrorizálja.

2008. április 8-án Nyírkátán, a Petofi utcában mintegy 30 cigánybunözo akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybunözo egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybunözok.

2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybunözo agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.

2008. április 19-én Kiskunhalason egy 34 éves cigánybunözo a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar no lakásába, ahol a feljelentotol a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a not, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levo, körülbelül 5 ezer forint értéku mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a no nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.

2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybunözo támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybunözo támadt rá egy idos hölgyre, s miután kitépték a kezébol több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
2008. május 4-én ugyanezek a cigánybunözok a délelotti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával késobb a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a no földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

2008. május 6-án egy tanárnot fojtogatott egy cigánybunözo a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárno rászólt a gyerekére.

2008. május 10-én este a fovárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybunözo a Petofi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybunözok súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.

2008. május 16-án Gyöngyösön majdnem halálra vert egy férfit egy 14 és egy 37 éves cigánybunözo. Az elsodleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

2008. május 25-én szolgálatban lévo buszsoforre támadtak cigánybunözok Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetoje a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az elso ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány no, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte ot, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybunözo súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Elozmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdore vonta a cigánybunözo öccsét.

2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.

2008. július 14-én a Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévo Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkrol. A fiatal magyar párt orjöngo cigány szomszédjaik meg akarták ölni. Elozmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogköveto magyar párt le akarták mészárolni a cigánybunözok.

2008. július 24-én délelott öt cigány késsel fenyegetozve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fovárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezso téren.

2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybunözo téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.

2008. július 28-án életmentésre érkezo mentosökre támadtak cigánybunözok Bicskén. A cigánybunözok ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévo rokonuk megsegítésére érkezo mentosöket.

2008. szeptember 5-én a Fejér megyei Mezofalván tucatnyi cigánybunözo támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre sieto feleségére és fiára, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környezo házakból elotóduló cigánybunözok nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkezo rendorök figyelmezteto lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybunözo megeroszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves not is megeroszakolt.

2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybunözo kitépte egy nyolcéves lány fülébol annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybunözo lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

2008. szeptember 28-án elozetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 15 és két 17 éves cigánybunözot Dombóváron. A cigánybunözok szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idosebb cigánybunözo korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar not.

2008. szeptember 29-én hajnalban pisztollyal lottek be egyedülálló idos magyarok házaiba cigánybunözok Tarnabodon. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplovel fojtogatott egy 28 éves magyar not. A cigánybunözo azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar no által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybunözo hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofort, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar no 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybunözot korábban már elítélték.

2008. október 1-én Kiskundorozsmán három cigánybunözo, köztük két no támadt egy óvónore, mert a pedagógus azt kérte tolük, hogy a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybunözok a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónot, aki följelentést tett, mire a cigánybunözok megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

2008. október 11-én este mintegy ötven cigánybunözo támadt botokkal egy hagyományorzo csoportra Sazabadszálláson. A nagyjából 30 fos magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendégloben vacsorázott, amikor agresszív cigánybunözok történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték oket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybunözo Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetogépen tartották. 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megeroszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.

2008. december 1-re virradó éjjel a 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybunözok saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit. A néni meghalt.

2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybunözo brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedoket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybunözo Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idosebb férfit.

2008. december 11-én Sátán három cigánybunözo brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

2008. december 14-én brutálisan megvertek és kiraboltak egy idos férfit kovásznai lakásán. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Erno és a 26 éves Budi Zoltán cigánybunözok. Az idos székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalnia.

2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetojét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfore, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetoen - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

2008. december 18-án a fovárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybunözo agyonszurkálta az idos B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybunözo karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybunözok a néni pénzét akarták megszerezni.

2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybunözo brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idos magyar férfit, V.A.-t.

2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybunözo agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

2009. január 15-én Pécsett cigánybunözok gyilkoltak meg egy idos asszonyt Meszes városrészben.

2009. január 21-én jelentette be a gyori rendorség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bunözobol 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

2009. január 27-én Karancslapujto általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybunözo. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerusítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybunözo úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tuzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány eroszakosan be akart menni a zártköru rendezvényre, s amikor kiküldték oket, rátámadtak a tuzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta oket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybunözok kövekkel kezdték dobálni az idos embert, aki ekkor légpuskából rájuk lott. Ezek után a tulajdonát védo magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnot brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybunözok, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi musorban, valamint a tanárno szóvá tette, hogy tetves.

2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendorök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járor ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybunözo támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybunözot kerestek korábban.

2009. február 7-én Veszprémben cigánybunözok hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja eltört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendorök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Gyozot keresik, de a banda legalább 30 cigányból állt.

2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybunözo támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendorség akadályozta meg.

_________________________________________

2007. március: egy 26 éves cigány fiatalember Polgáron alaposan leitta magát a szociális segély fölvételét követoen, majd ordítozva hazafelé indult. Egy útkeresztezodésnél ráordított egy idos kerékpárosra, ám az nem állt meg. A cigány fiatalember utánaszaladt, lerántotta a biciklirol, és többször fejbe rúgta. Az idos férfi belehalt sérüléseibe.

2007. húsvét hétfo: Bakson egy 19 éves cigány fiatalember agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. június 23.: egy 23 éves dunakeszi illetoségu cigány no cigarettát kért egy idos asszonytól Újpesten, s mert nem kapott, dühében agyonszúrta a hölgyet.

2007. június 24.: Ózdon egy 49 éves cigány férfi agyonvert és kirabolt egy 90 éves bácsit.

2007. szeptember 27.: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén három cigány fiatal agyonverte és kirabolta a település egyik kocsmárosát.

2007. november 8.: Gyálon két cigány fiatal összerugdosott és kirabolt egy 103 éves not, aki csodával határos módon túlélte a brutális támadást.

2007. november 11.: nem volt ilyen szerencséje annak a 93 éves asszonynak, akit Szalonnán vert agyon és rabolt ki egy cigány fiú.

2007. november 18.: Gadnán egy 88 éves nénit eroszakolt meg és rabolt ki egy 21 éves cigány fiatal. A gyilkos ezen felül összeszurkálta áldozatát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét és levágta a lábát.

2007. december 8.: a mátészalkai Luca Bisztró tulajdonosa zárórakor már nem akart kiszolgálni egy részeg cigány férfit, aki ezért telefonon odahívta barátait. A baseballütokkel érkezo banda leütötte a kocsmárost, vasvillát döftek bele, majd szétverték az ivót és a tulajdonos autóját is.

2008. február 6.: Tarnabodon három cigány fiatal hosszabb ideje tartó fenyegetozés és többszöri fosztogatás után agyonverte és kirabolta a 67 éves Balogh Lászlót.

2008. február 22.: Jászberényben egy 85 éves asszonyt vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigány férfi.

2008. február 22.: Mátraszolosön egy ágyhoz kötött bácsit rabolt ki egy cigány fiatal, aki rágyújtotta az ágynemut a magatehetetlen idos emberre.

2008. február 23.: Tarnaörsön egy 80 éves asszonyt eroszakolt meg és rabolt ki egy 20 éves cigány fiatal.

2008. február 23.: Nyírvasváriban két cigány tört be egy idos asszony házába, fojtogatták, megkötözték, majd kirabolták.

2008. március 10.: Gyöngyösön egy cigány család brutálisan összevert egy doktornot a városi kórházban, mert nem akarta befektetni a család egyik notagját az intézménybe, hanem járóbetegszakrendelésre küldte.

2008. március 14.: 3.200 forintért kellett meghalnia annak a 74 éves ceglédi néninek, akit saját tanyáján ölt meg és rabolt ki két cigány férfi.

2008. március 19.: Tornyospálcán két cigány fiatal betört egy 54 éves asszonyhoz, megverték és megeroszakolták.

2008. március 22.: Hajóson egy 37 éves cigány férfi betört egy 59 éves asszony házába, megverte, majd elrabolta arany ékszereit.

2008. április 11.: Jászladányban egy 47 éves önkormányzati dolgozót szúrt nyakon egy törött pohárral egy cigány férfi, mivel úgy vélte, a helyhatóság nem foglalkozik kello odafigyeléssel személyével.

2008. április 16.: Somogyzsitfán egy 77 éves asszonyt gyilkoltak meg és raboltak ki cigány fiatalok.

2008. április 19.: Vásárosnaményban két cigány fiatal agyonvert és kirabolt egy 69 éves férfit.

2008, április 19.: Kiskunhalason egy 34 éves cigány férfi betört egy 52 éves asszonyhoz, brutálisan megverte és kirabolta.

2008. április 22.: a Somogy megyei Öreglak-Barátihegyen két cigány férfi vasvillával támadt egy juhászra, mert annak birkái az út mentén legelésztek, és ez zavarta a támadókat.

2008. május 2.: Hajdúhadházon a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigány fiatal rabolt ki egy idos hölgyet.
2008. május 4.: ugyanez a banda brutálisan megvert és kirabolt egy 67 éves asszonyt, majd a buncselekmény után alig egy órával egy kerékpárost hagytak helyben és fosztottak ki.

2008. május 6.: Dormándon egy cigány no fojtogatta gyermekei tanárnojét, mert az rászólt a tanulókra.

2008. november 23.: Kiskunlacházán egy 14 éves kislányt este hazafele menet megtámadott 6 cigány, megeroszakolták, majd megyilkolták, és a meztelen holttestét az út mellé hajították.

1 megjegyzés:

  1. Köszönjük, hogy közzé tette a cigányok által végrehajtott bűncselekményeket. Utoljára a Barikád Újság 2010.Febr.18.-i számában olvastam,kb-100.esetről. A parlamentben a képviselőknek,valamint a cigány védőkkel olvastatnám minden áldott nap!

    VálaszTörlés