2012. május 31., csütörtök

Tegnap Hajdúsámson, ma Ajka - sorra játsszák át iskoláinkat a Hit Gyülekezetének

Tegnap Hajdúsámson, ma Ajka - sorra játsszák át iskoláinkat a Hit Gyülekezetének
Öt évig működtetheti a helyi szakképző iskolát a zsidó-imádó szekta: a szocialista vezetésű önkormányzat a 2012/13-as tanévtől adja át a fenntartói jogot nekik. Az MSZP városatyái a képviselő-testület csütörtöki ülésén igent mondtak a javaslatra, a Fidesz-KDNP hat képviselője csak tartózkodott, nem szavaztak nemmel.

Örülhet a cionista szektavezér: lassan az egész országot lefedi az iskolahálózat
 
Indulatos közbeszólások kísérték a határozathozatal előtti vitát, két civil például „Ne legyetek hazaárulók!" feliratú transzparenst emelt a magasba, az ülésterem ajtajára pedig a „Hazaárulók!" feliratot ragasztották.
Fülöp Zoltán, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában azt kérdezte, hogy a szülők által készített petíciót miért nem osztották ki a képviselőknek. Jáger László elmondta: 118-an írták alá a váltást ellenző ívet, ám az a törvényben előírt egyetlen véleményezési feltételnek sem felel meg. Hozzátette: a Veszprém Megyei Kormányhivatal szerint minden szabályszerűen történik az ügyben.
A megállapodás kimondja, hogy az önkormányzat bármikor felmondhatja a szerződést, ha a Hit Gyülekezete egyház nem tartja be vállalásait, így például a világnézeti semlegességet garantáló kitételt, és a pedagógusok közalkalmazotti juttatásainak biztosítását.
Szerdán a Hajdú-Bihar megyei Hajdúsámson képviselő-testülete határozott arról, hogy öt éven át a Hit Gyülekezete működtetheti a településen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményt.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/96810/#ixzz1wTQ69XtX

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése