2012. március 11., vasárnap

A magyarok valójában "szlovákok" - finn "testvéreink" szerint

Ismeretes, hogy a magyarországi finnugor tanszékek milyen módon szennyezik a magyarok történeti tudatát, elhintve az emberekben, hogy ők valamiféle finnugorok lennének.
Ezen tanszékek és az ott végzettek túlnyomó többsége tudatlansággal, amatörizmussal és hasonló gyűlölködésekkel illetik azon embereket, akik kétségbe merik vonni a finnugrizmus tanát. Szerintük a finn, észt, lív, izsórok, hantik, manysik a magyarok rokonnépei lennének.

De kik is ezek az illetők és milyen célokat szolgálnak? Nyílt titok, hogy a finnugor tanszékek oktatóinak 90%-a a balliberális érdekkörökhöz tartozik, Finnországban pedig az elmúlt hónapokban különféle konferenciákat szerveztek annak bizonyítására, hogy Magyarországon fasiszta diktatúra épül (illetve már van).
De ez csak egy mellékes szál. Vajon mit gondolnak a finnek a magyarokról? Erre ad választ Jyväskylä városának egyetemi honlapja. Eszerint: "Szlovákia 1000 évig volt Magyarország része, egy ideig Szlovákia volt Magyarország. Szlovákok adtak magyar királyokat és a szlovák nyelv nagy hatással (sic!) volt a magyar nyelv szókincsére." Le lehet vonni a következtetést. Ha már a "testvérek" is így gondolkoznak rólunk, mit gondolhat saját magáról egy felvidéki elnyomott, szlovákosodásra kényszerített magyar testvérünk?


1 megjegyzés:

  1. Valóban rokonaink ezek a balti népek, de annyira azok, mint a japánok, vagy a irániak. A magyarok eredete elég komplikált, mivel a magyar nép különböző népekből állt össze, és csak a közös vallás a "magyar" tartotta össze őket. Az avarok is csatlakoztak törzsszövetségünkhöz, tőlük örököltük a jelenlegi nyelvünket. Ezért van a folyamatos jogfolytonossága a magyaroknak a Kárpát medencére, mivel minden más nép később érkezett. Meg is tesznek mindent, hogy az összes bizonyítékot elpusztítsák, ami ezt bizonyítja. Mendemondáknak meg senki nem hisz! A finnek ezért írtak hülyeséget, mivel ezeket "a tényeket" a drága Tudományos Akadémiánktól kapták, amit hitelesnek vélnek. Mi magyarok vagyunk a világ legnaivabb (hülye) népe! És nekünk kellene megváltanunk a világot! Hogy fog ez sikerülni? Nem tudom!

    VálaszTörlés