2012. február 4., szombat

"Ki kell füstölni a magyarokat!" - 65 éves embert rugdosott össze egy gyomaendrődi magyargyűlölő cigány

Alább olvasható az áldozat fiának Facebookon közzétett levele:

A segítségeteket szeretném kérni. Szüleim szomszédságában él Rácz Imre vállalkozó és családja, Gyomaendrődön az Endrődi utcában. A fiuk, Rácz Imi azon véleményét hangoztatja, hogy “ki kell füstölni a magyarokat” (idézet a Facebook-üzenőfaláról) az Endrődi utcából. Ebbéli elhatározásában a hétvégén egy kis erődemonstrációt is tartott egy 65 éves ember kárára, aki mellesleg az édesapám, és minden előzmény nélkül nemes egyszerűséggel lefejelte, majd a földön magatehetetlenül fekvő édesapámat összerugdosta. Az eredmény a mellékelt képen jól látható.


Sajnos a bíróságon vélhetően garázdaság miatt egy kis ejnye-bejnyével megoldják a dolgot, így egyetlen eszközünk jelenleg a nyilvánosság marad. Ezért kérem minden jó érzésű ismerősöm segítségét, hogy aki elítéli az ilyen embereket, és véleménye van a fiatalemberről, az írjon neki néhány sort (katt ide!), hátha magába száll, és elgondolkodik. Egyesek ma úgy gondolják, hogy nekik mindent lehet, és a törvény őket védi.


Én viszont azt szeretném, hogy minél többen megtudják, hogy a Rácz család hogyan bánik a szomszédaival. Ezért, ha teheted, küldd el ezt a levelet minél több ismerősödnek, hogy a nyilvánosság megfékezze az erőszakot!
Köszönöm a segítségeteket!
Így néz ki a magyarverő cigány:
"Saját magát ütötte" a magyar bácsi:

(Kuruc.info)


2 megjegyzés:

  1. Ezért etetjük Őket ??????????????

    VálaszTörlés
  2. Ha ezt az Orbán Kormány ??? Megengedi akkor "ALKALMATLAN" és nincs helye az országban sem !!

    VálaszTörlés