2012. január 16., hétfő

Számoljunk le a soviniszta magyargyűlölőkkel

Nem olyan régen a Szentkorona Rádiósok által
került napvilágra a soviniszta beteges Magyarvadász blog(Vanatorii de unguri-http://vanatorul.blogspot.com/).
A blogon nyíltan uszítanak több jogszabályzat is figyelmen kívül hagyva a magyarság ellen.Több alkalommal is megbecstelenítve ezálltal magyar jelképeinket.Az általuk nyilvánosságra hozott képek és anyagok olyan információkat tartalmaznak amit jogilag nem szabad közzé tegyenek.Kérem a tisztelt olvasókat, hogy fogjunk össze és egy összefogással tegyük meg a meg megfelelő jogi intézkedéseket ezen személyek ellen.
A Szentkorona Rádió továbbá nyilvánosságra hozta Bratu Marius Cosmin főállású magyar-vadász képét.
Marius Cosmin adatlapja szerint Prahova megyei Mizilben lakik és annyit lehet tudni róla, hogy hivatása szerint főállású magyar-vadászt ,akit már elég jól ismernek magyar ellenes cselekedeteiről.
Itt van honfitársaim az ideje, hogy megleckéztessük ezt a magyarellenes szőrös-talpút és azt kapja meg ami jár neki.Fogjunk össze és tegyünk végre feljelentést ezen személyek ellen.Aki szeretne esetleg egy kis kellemetlenséget okozni ennek a soviniszta provokátornak az megteheti a bratu_mrs@yahoo.com. vagy a bratu.marius.ro@gmail.com levelezési címen.

http://partiumiifjak.blogspot.com/

1 megjegyzés:

  1. Miert nem tesz senki panaszt a Google-nal? (A blogspot üzemeltetöje.) Könnyen megy, van erre direkt link is pont az illetö bloglap felsöl reszen. En tettem panaszt, gondolom többen kellene megtegyek.

    VálaszTörlés