2011. október 6., csütörtök

"Magyarellenes és részrehajló az igazságszolgáltatás Romániában" - Antal Árpád

Maximális büntetést szabtak ki Sepsiszentgyörgy polgármesterére amiért eltávolíttatott egy jogtalanul kitűzött zászlót, amíg a Gábor Áron emlékművet becstelenül meggyalázó románokat semmiféle büntetésben nem részesítették. Az alábbi idézet Antal Árpád facebook oldaláról származik:

"Részrehajló és magyarellenes az igazságszolgáltatás Romániában. A műemlékgyalázás és a közösség elleni izgatás nem minősül bűncselekménynek, viszont ha egy polgármester teszi a dolgát, az igen. Rám maximális bírságot szabtak ki azért, hogy a Lábasházról eltávolíttattam az engedély nélkül kitűzött zászlót, azok viszont akik Gábor Áron emlékét a legbecstelenebb módon meggyalázták, semmilyen megrovásban nem részesülnek. Képalbumban posztolom a bíróság döntését mindkét ügyben.
Kérek mindenkit, hogy ne szidjon senkit a történtek miatt. A beszélgetés maradjon civilizált és kulturált. Aki idegengyűlölő megjegyzéseket tesz, azt ki fogom moderálni. Mindennek nem az a célja, hogy a közösségek között feszültséget keltsen, hanem hogy az igazságszolgáltatás visszásságaira világítson rá."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése