2011. szeptember 12., hétfő

Meggyalázták a budai turulszobrot

A partizánok már nem is rejtőzködnek: az MTI-hez eljuttatott közleményében Nyári Zsolt a Magyarországi Munkáspárt 2006 nevében vállalta a vandál és magyarellenes tett elkövetését. A tettesek büszkén pózolnak a meggyalázott turulszobor előtt, amint azt a Pofakönyvben megosztott fényképük is jelzi.

Mi lesz a büntetésük?

Kép: Barikád
Kíváncsian várjuk, hogy TEK katonái mikor rúgják rá az ajtót... Alább a közleményük, alacsony vérnyomásúaknak kifejezetten ajánlott.
2011. szeptember 11-én a Joggal a Jobbik Facebook csoport tagjai WC papírral és szemetes zsákkal takarták le a budapesti, XII. kerületi turul szobrot, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét, a szélsőjobboldali ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban.
Ezzel az antifasiszta akcióval a csoport tagjai arra is szeretnének rávilágítani, hogy a napokban nyílt levélben fordultak az Országgyűlés elnökéhez, amelyben az újfasiszta szervezetek szervezésében résztvevő parlamenti képviselők elleni eljárást kezdeményeztek. A rendőrség a helyszínen igazoltatta az akcióban résztevevő tagokat, de nem akadályozta meg az akció végrehajtását.
Nyári Zsolt a Joggal a Jobbik ellen Facebook csoport alapítója
Kiadó: Magyarországi Munkáspárt 2006
Korábban írtuk:
Akcióba léptek hazánkat a szovjet megszállása óta sáskajáráshoz hasonlóan pusztító partizánok. Vasárnap este a 12. kerületi Turul szobrunkat gyalázták meg.

Nejlonzsákok és WC-papírdarabok hevertek mindenhol az emlékművön és körülötte, valamint az oldalán egy A4-es lapra nyomtatott szöveg volt olvasható.(Kuruc.info)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése