2011. szeptember 22., csütörtök

Kertész Ákos és a nemzetközi sajtó


Hány száz olyan cikket mutassunk be olvasóinknak a külföldi lapokból, amelyek a Magyar Gárda valamilyen rezzenéséről írtak akár igazat, akár – az esetek legnagyobb részében – hazugságot?

Hány tucat olyan cikket tárjunk olvasóink elé, amely a Klubrádió „szenvedéséről” szól, a legapróbb részleteket is bemutatva, pontosan a Klubrádió szája íze szerint?

És hány olyan, a nyugati lapokban megjelent cikket mutassunk be, amely a Kertész Ákos-sztoriról ír? Hányat? Ötöt? Négyet? Hármat? Kettőt?

Egyetlen egyet nem tudunk bemutatni, mert ilyen nincs. A Magyarországon a genetikai tér figyelésére felturbózott tudósítók nyilván átaludták a történetet. Vagy nem értesültek róla. Ha a viccet félre tesszük, és megkérdeznénk hazai balliberális barátaikat ennek okáról, szokásos zavarukban azt mondanák, hogy a Kertész-történet nem tart érdeklődést a nyugati olvasók figyelmére.

Hogyne.

De az nyilván érdekli a toscánai bortermelőt vagy a francia metró vezetőjét, hogy a magyar Galamus.hu nevű belterjes balliberális portálnak anyagi nehézsége van a szocialisták bukása után.

Hagyjuk már végre ezt a – bocsánat - süket dumát.

A nyugati sajtó úgy retteg a Kertész-ügytől, mint Suchman a fürdőkádtól. Ugyanis az egy lényegi tabukérdést illet.

Ez pedig a genetikázás, náci tempó – ezúttal egy magyarországi zsidótól az e lapok által a hazai balliberális források nyomán meggyűlöltetett magyar néppel szemben.

A nyugati világ a szemünk láttára rothad szét kettős mércéje, képmutatása, mélységes antidemokratizmusa, agresszor külpolitikája, idegen népek tömeges meggyilkolása okán. És akkor mi még őrizzük meg azt a látszatot, hogy ezeknek hiszünk? Ne tegyük!

A nyugati sajtót nem egy központ, hanem e sajtó tulajdonosai jól felfogott érdekei irányítják, vasmarokkal. Pontosan tudják, hogy melyek a tabuk és mi jár nekik akkor, ha ezeket megszegik.

Ha a Kertész-ügyről tényszerűen írnának, vagy akár írnának, ezt tennék. Aminek rájuk nézve súlyos következményei lennének.

Szolgák, ócska bértollnokok ők.

Ordosz műhely

barikad.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése