2010. november 23., kedd

A román hadsereggel fenyegeti a magyargyűlölő Jan Slota a székelyeket

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szerint "lappangó magyarosítás" folyik az úgynevezett Szlovákiában, s ha nem állítják meg időben, a tótoknak emigrálniuk kell saját hazájukból. Rafaj szerint az új kisebbségi nyelvhasználati törvény is komoly veszélyt jelent.

"A kisebbségi nyelvhasználati törvény tervezett módosítása alkotmányellenes, és le kell söpörni az asztalról" - jelentette ki Rafael Rafaj, a párt alelnöke kedden Pozsonyban sajtóértekezleten.
Az SNS-nek különösen az nem tetszik, hogy Rudolf Chmel kisebbségügyi miniszterelnök-helyettes, aki a Híd párt képviselője a kormányban, az eddigi 20 százalékról 10-re csökkentené a "kisebbségi" nyelvhasználati küszöböt. Rafaj szerint ha ezt bevezetnék, akkor csak két "szlovák megye" maradna: a zsolnai és a trencséni.
A déli megyékben lehetővé válna a magyar nyelv használata, míg az eperjesi megyében a cigány nyelvé. Hozzátette: "éppen a magyarok és a cigányok azok, akikkel Szlovákiának problémái vannak".
Slota: a Magyar Gárda sapkával is agyonverhetné a "szlovákokat"
Ján Slota pártelnök szerint a tót katonák részt vesznek ugyan az afganisztáni és más külföldi missziókban, de otthon a hadsereg "abszolút gyenge", és a "szlovák oldalon" senki sem védi a "szlovák-magyar államhatárt".
A tót hadsereg gyengeségét illusztrálva megjegyezte: elég lenne, ha például megdühödne a Magyar Gárda, "Szlovákiába" átkelve sapkával is agyonverhetné a "szlovákokat".
A székelyeknek is üzent
Slota felhívta a figyelmet arra is, hogy a Székely Nemzeti Tanács a magyar Parlamentben az autonómiáról tanácskozott. Szerinte ez "Szlovákia" számára is veszélyes.
"Üzenem a székelyeknek, vigyázzanak, nehogy arra ébredjenek, hogy a román hadsereg, mint ötven évvel ezelőtt (sic!), újra elfoglalja Budapestet, s ott mondja meg nekik, hogy kihez tartozik Erdély" - fenyegetőzött a magyargyűlölő.

(MTI nyomán Kuruc.info)


4 megjegyzés:

 1. te is vigyázz slota. lehet hogy holnap arra ébredsz hogy litvaiiló lerombolódott csak a templom maradt meg és a pap. a többiek mind meghaltak. utána meghal fico a szemed láttára. Különben a lengyelek már fejlesztik a seregüket, még a-10-eket is rendeltek, hogy szétlőjék a szlovákokat. Nyitrára bevonulunk és kikiáltjuk az új Magyar Államot és kitelepítjük az összes szlovákot, mert kollektívan ítélünk mi is.

  VálaszTörlés
 2. Ezzel a barommal ne foglalkozzunk, szívesen "vendégül" látnánk, de csak ott mer pofázni!

  VálaszTörlés
 3. ki kell zavarni szlovakot,budos romant es minden betolakodot Nagy Magyarorszag teruleterol...kifele totok es szoros nyelvu budos olahok!!!

  VálaszTörlés
 4. fu de bedobnám egy tó közepébe ezt az idiótát méghozzá jéghideg tóba!

  VálaszTörlés