2010. november 19., péntek

Károlyi szobránál tüntetnek vasárnap a zsidók

„HIT, ILLÚZIÓK NÉLKÜL” – tiltakozó demonstráció Károlyi Mihály szobrának meggyalázása miatt
Időpont: 2010. november 21-én (vasárnap) 15.00 órakor
Helyszín: Budapest V. kerület, Kossuth tér – Károlyi Mihály szobra
2010. november 16-án országgyűlési képviselői igazolvánnyal hadonászó huligánok meggyalázták Magyarország első köztársasági elnökének szobrát. Ezen barbár cselekedetet minden jóérzésű demokrata honfitársunk elutasítja.
Demonstrációra hívjuk mindazokat, akik méltósággal és tisztelettel kívánnak emlékezni Károlyi Mihályra és felháborítónak tartják a nyíltan történelemhamisító és antiszemita szoborgyalázást.
Találkozzunk, mutassuk meg az uszítást, a gyűlöletet elutasító magyarok közösségének erejét!
Beszédet mond:
DR. FELDMÁJER PÉTER, a MAZSIHISZ elnöke
MÁRTON LÁSZLÓ, író
TAMÁS GÁSPÁR MIKLÓS, filozófus
Várjuk minden jóérzésű honfitársunkat!


Szerintem MAGYARországon a magyarok kéne eldöntsék, hogy kinek a szobrát szeretnék látni a saját országukban, nem pedig holmi magyargyűlölő rasszista zsidók. Gondolom az Izraelben élő Magyarság sem szól bele Izrael dolgaiba. Azzal, hogy a zsidók Horthy Miklóst mocskolják és ezt a Károlyi Mihály nevű hazaárulót védik azzal nem csak a Magyarországon élő magyarokat sértik meg, hanem az összes elszakított magyart is!


3 megjegyzés:

 1. Károlyi egy mocskos ganéj izraelita. Ment volna vissza izraelbe a kurva bibsi. bibsi=zsidó
  Valóban a tehet trianonról,le kell rombolni a szobrát, szégyenítsék meg mindenhol. Senki emlékében ne éljen tovább. ott is haljon meg. véresen gyűlölöm az olyat aki úgy 80-90 000 km2- ről önként lemond.

  VálaszTörlés
 2. a büdös fityulás kurva fajtáját ennek a mosléknak! annak aki trianot élteti verjék a fejét abba szoborba. minden zsidó rossz ember. nem véletlenül gyűlölte őket hitler. károlyit is meg kellett volna ölnie.

  VálaszTörlés
 3. A zsidók a legmegbízhatatlanabb nép az egész világon. Van néhány kivétel akik jók, de abból kevés van. eladták nekik az országot, a cigányokat nagyon szeretik. Mégis miért van az hogy a magyart ítélik el és a barnát meg felmentik bár a barna gyilkolt? Mert a zsidók szavukat adták nekik. Vagy nem így van? Bilincset vertek minden jó emberre minden hazafira. Be akarnak lepni mindent penésszel. Ők a penész és még mindig terjeszkedni akarnak.

  VálaszTörlés