2010. október 9., szombat

Október 6ikán Noua Dreaptás huligánok zavarták meg Aradon és Temesváron az Aradi vértanúkra emlékező magyarokatOktóber 16ikán Temesváron és Aradon a magyarok a 13 Aradi vértanúra emlékeztek, azonban a békés megemlékezés nem volt zökkenőmentes, mindkét városban megzavarták azt a Noua Dreapta tagjai. Állításuk szerint a 13 honvédtiszt 40.000(!) románt gyilkolt meg. Egy újabb általuk kreált hazugság volt az ürügy a magyarellenes akciójukhoz - nem olyan rég Gyergyószentmiklóson olyan nemlétező román hősökre emlékeztek meg akiket a magyarok gyilkoltak meg. Ha egyszer mi zavarnánk meg egy román megemlékezést, a csapból is ez folyna és vége lenne a világnak, de ha a magyarok méltóságát tapossák sárba az senkit nem zavar ebben az országban. Mi magyarok mindig csak tűrünk és hagyjuk magunkat, mert az okosabb enged, meg is van az eredménye, egyre pofátlanabbak és egyre bátrabbak a magyargyűlölő románok. Tavaly December 1jén Sepsiszentgyörgyön voltak és ott tesztelték le a helyi magyarságot, és már tudják, hogy még Székelyföldön is a pofánkba ordíthatják, hogy takarodjunk ebből az országból.

4 megjegyzés:

 1. Aki csak "tűr és nyel" gyenge és sebezhető minden irányból. A gyenge csak akkor lesz erős ha ellenáll. Régen én sem álltam ellen, de megtértem egy félévtizede legalább. Azóta kevesebb atrocitás ér, és több csapásból kerültem ki győztesen. Sajnos itt a szemet-szemért fogat-fogért a jellemző. Ha meg akarunk maradni és nem áldozatok lenni, nincs más választásunk, bárcsak lehetne. Itt ugyan az okos enged, de az is szenved. Így maradjon?! NEM!!!. Ha a Magyar Nép élni akar, nem tud mást tenni, mint visszaütni. én felismertem ezt a magam esetében, a Magyar Nép mikor ismeri fel?

  VálaszTörlés
 2. Névtelen igazad van, egyetértek veled, leírhatnád, hogy te pontosan mit értesz ellenállás alatt, konkrét történetet is írhatsz. Hátha tanulunk belőle mi is!

  VálaszTörlés
 3. Nos itt ugyan nem olvastam fizikai ellenállásról, de régen egy egy csürhe örökké piszkált és miután egyszer durván visszaszóltam már kevésbé akarnak velem "szórakozni" Még amikor iskolába jártam és évelején azt gondolták nekem megmondhatják hogy mit csináljak, de tévedtek. Ellenálltam, mint Eger vára a töröknek 1552-ben. Egyszer pedig meg akartak támadni. Ugyan nem lett a kis atrocitásból nagy, de ellenálltam és felkészültem arra is hogy esetleg verekedésre kerül a sor, legfeljebb veszítek, de önként nem adom fel. Ha a magyart fizikai támadás éri sajnos neki is támadnia kell, különben eltiporják. A gyengéket könnyen legyőzik. Ha csak szóban éri támadás a magyart hát szóljon vissza a Magyar is. Ha a szláv népek kollektív bűnösnek találják a magyarokat akkor tartsák ők is őket. Én így csinálom. Utálom az összes szerbet,románt, és szlovákot meg a többi vele egyenrangú etnikai népeket pl.: az indiai hordát amely európában vert sátrat magának.
  Az előző írás is tőlem van.

  VálaszTörlés
 4. amit itt írtak mind igaz. minek itt élni, ha mindenki hagyja bántalmazni magát?
  Ajánlom a Bosszúvágy 1. részét meg lehet nézni, igaz, hogy kemény film, de van mit tanulni belőle.
  Megtekinthető, hogy Paul Kerseyről hogyan terjedt át az önvédelem a többi civilizált emberre és hogy miért lett olyan amilyen. A film megnézése után átsuhan az önvédelem gondolata az ember agyán.

  VálaszTörlés