2010. július 2., péntek

Victor Ponta szerint "Székelyföld nem létezik" (VIDEÓ + hozzászólások)Nézzünk néhány román hozzászólást a videónál:
haiduc4ever:" A romániában élő összes székely elférne 10búszban, tehát semmiféle székelyföldről nem beszélhetünk, esetleg székely faluról és ennyi.Romániában a román a hivatalos nyelv és az is marad örökre. Isten segítsen meg minket."

clodstef: "Magyarok Magyarországra, románok Romániába, menjetek a fa*omba haza a ti országotokban szerencsétlenek, Budapesten úgy bánnak a románokkal mint valami rongyokkal és a mi országunkat akarjátok?A románok kiérdemelték Erdélyt. Megba*lak az egészeteket szolgák, Románia a miénk, Antarktisz a pingvinekkel az a magyaroké."

Transilvania4Romania: "Menjetek haza Mongóliába, hogy rohadjatok meg mocskos hazátlanok.Erdély román és az is marad.Nem tetszik? Akkor elküldünk titeket az Ázsiai sztyeppekre. Negyedrészt én is magyar vagyok mégse szökdösök, hogy autonómiát akarok. Erdély román föld és az is marad!"

BlackOScorpion: "Koszovót akartok magyarok? Puszta kézzel ölök meg tízet közületek.Szarok rátok, szarok a ti Jenőtökre és a szaros gárdátokra.Keressetek meg már várlak titeket, befestem a román földet a ti mocskos véretekkel."

Cristiandan06: "Én betiltanám a "hazátlan"(magyar) nyelvet mert egy fertő.Romániában csak levágott nyelvű magyar nőket tartanék, megba*nám őket reggel és este.A "hazátlan"férfiakat pedig kiheréltetném és gulyást csinálnék nekik."

zorilaz: "Helyes testvérek. Ezek a magyarok veszélyesek és egyenként kéne kivégezni őket, ahogy Vadim mondta. Letartoztatni őket vagy hazaküldeni az egészet Magyarországra, mi a halott anyátok picsáját akartok?Erdély román. Csak kapjak el egyet közületek aki nem tud románul. Ez az álmom.Dögöljetek meg a szar nyelvetekkel és szar országotokkal együtt"

BurebistatheThracian: "A Magyar nem létezik mint nemzet "

Mihaitza07: "Igaza van Paunescunak, a hazátlanok(magyarok) szolgák és ku*vák, amit elkezdtünk azt be is kell fejezni"

abruzzzi1:"Szarok a himnuszotokra és az országotokra. Autonómiát akartok menjetek vissza Ázsiába ahonnan jöttetek 1000éve."

1788731" Hülye szélsőséges románok, haltok éhen de D&G cuccokban jártok és úgy csináltok mintha ti lennétek a védelmezői ennek a tolvaj nemzetnek" (egy érdekes román véleménye a végére, igen van ilyen is...")

9 megjegyzés:

 1. dogoljon meg a sok bocskoros puliszkas olah!sok szerencsetlenseg egy halomba,europa szegyenei.soha nem volt tortenelmuk a nyomorultaknak es ok beszelnek.

  VálaszTörlés
 2. az összes vlax aki csak oda mert írni pl.: zorillaz ki kell végezni.
  ők dögöljenek meg a trágyalészagú országukkal együtt. románia robbanjon szét
  ide érzem a varacskosdisznó szagukat. minden román ápolatlan.

  VálaszTörlés
 3. mocsadékok egy magyarért 1000 román pusztuljon!
  szigorúan kell ezeréves határ!!!!
  ha békésen nem lehet erőszakkal vérrel vesszük vissza! és sok mocskos oláh fog szétkenődni
  milyen nyelv az oláh? undorító fertőző penészes nyelv. minden oláh penészes

  VálaszTörlés
 4. Románia nem létezik! Oláhország igen. De az nem Románia, sem névben, sem területben.

  VálaszTörlés
 5. ez az utolsó írás ami 1788731-től származik, ugyan minket igazol, de szerintem ő egy magyar, vagy egy moldován, de biztosan nem romániai román. az olyanok nem írnak ilyet. Egy erdélyi magyarból inkább kinézem, hogy ír ilyet igaz, hogy román nyelven, de az utolsó írás nem egy romániai romántól származik az egyszer biztos.

  VálaszTörlés
 6. biztos vagyok benne, hogy dan tanasa is kommentálta ezt a videót zorilaz vagy blackoscorpion néven és czika tihamér is írt transylvania4romania néven. egyikük biztos, hogy írt oda. 100%

  VálaszTörlés
 7. szörnyű DE NEM ALKUSZUNK NEM NEM SOHA! SZÉKELYFŐLD A SZÉKELYEK-É MARAD ROMÁNIA CSAK NE LÁZZADJON A MAGYAROK ÉS SZÉKELYEK ELLEN! ŐK IS OTT ESZNEK ÉS OTT SZA*NAK AHOL MI HA KÜLÖNBEK LESZNEK MINT MI AKKOR EL FOGADHATÓ LESSZ A VISELKEDÉSÜK!

  VálaszTörlés
 8. kar vitatkozni tesoim miert nem csinaljak ugy az olahok hogy lene buszke a magyar arra amit tesznek vagy mondanak.

  VálaszTörlés
 9. faszom a szátokba, nem itt kell szájaskodni meg kell mutatni mit tudtok.ahhoz már nincs bátorság nagy magyarok vagytok, azért tartozik erdély lassan 100 éve romániához mert csak sírni meg arcoskodni tudtok.

  VálaszTörlés