2010. június 5., szombat

Egy nemzetáruló gondolatai

 Az utóbbi bejegyzésben nemzetárulónak neveztem Czika tihamér nevezetű liberális rmdsz-es politikust, ebben a bejegyzésben nem szeretnék elnézést kérni tőle, mindössze alátámasztom az állításomat, elárulom, hogy nem lesz nehéz dolgom. Nem is lenne baj, hogy valakinek ilyen elkorcsosult, beteg gondolatvilága van, csak ne próbálná másokra ráerőltetni azt.A liberalizmus Európa lépfenéje, Magyarországon is bebizonyosodott az SZDSZ megsemmisítésével, hogy mennyire van igény rá.Az alábbi idézeteket czika tihamér(direkt kicsi betűvel) blogjáról fogom bemásolni, , kapaszkodjunk meg és készítsünk elő egy pohár vizet, következzenek tehát egy "székely" és "magyar" politikus, nemzetáruló szavai, meggyőződései:

"Mi a különbség az EMI és a Noua Dreapta között? Majdnem semmi. Mindkettő egyformán szélsőjobb. "

"
Sepsiszentgyörgyi baráti körökben úgy nőttem fel, hogy legtöbben mindenkivel tartottak, csak a románokkal nem. Először furcsa volt nekem, mert nálunk a családban nem volt probléma például a tornában vagy a fociban a románoknak drukkolni. Nagy valószínűség szerint a legtöbb erdélyi magyar a magyarországi csapatnak drukkol egy román-magyar mérkőzésen. Mi, úgy látszik, legtöbben még mindig nem érezzük magunkénak ezt a országot. Reméljük egyszer eljön az az idő is."

"Nemrég vonult el Brassai előtt a március 15-i rendezvényre készülő fiatalság zászlókkal, énekkel, dobbal. Minden rendben lett volna, addig amíg nem vettem észre a sorban elég látványos megjelenve a Magyar Gárda egyenruháiban öltözött, „Székelyföld nem Románia” felirattal felvonuló Székely Szakasz és a HVIM zászlóival és árpád-sávos zászlókkal felvonuló 64 Vármegyéseket. Csak ez hiányzott Kolozsvárnak."

"Több mint egy éve, 2008 februárjában egyesek árulónak, nemzetellenesnek kiáltottak ki, mert meg mertem kérdõjelezni a sajtóban az erdélyi magyar egyházak állami magyar iskolaellenes politikáját."

"Ma van a nap, a 90. évforduló. Ma ömleni fog a médiában a nemzeti siránkozás, az erkölcsi győzelmek és az „istenáldásvaleszmégjobb” patetikus nyilatkozatok sora. A magyar országgyűlésben is megemlékeznek, élőben követhetjük majd az egyoldalú történelemértelmezés megannyi politikai kommunikációs virágait. Biztosan több helyen levetítik majd Koltay Gábor allegorikus Trianon-sirámját is. "

"Teljesen korrektnek tartom ezt a kisfilmet. Egy hasonlót nállunk is el kellene készíteni. Ideje már túllépni a frusztrációkon és otthon érezni magunkat. A kisebbségi lét egy kihívás, egy lehetőség, egy élmény, egy ajándék."

"A természetes homoszexualitásról: Tavaly júniusban volt egy hatalmas vita a Zénó Tolerancia blogjában a homoszexualistásról. Tudomásom szerint ez volt az első „nyilvános” romagyar vita az ügyről. Nagyon tanulságos volt, párszor én is hozzászóltam. "

"Szörnyűlködve olvasom a Transindexen és az ÚMSZ-ben is, hogy holnap Kolozsváron a Magyar Gárda győri “Székely szakasza” kíván megemlékezést tartani a főtéren a Székely Hadosztályról. "

"Nem mintha a korábban ott lobogó magyar zászló nem lett volna pontosan ugyanannyira hivalkodó méretű, és pontosan ugyanannyira provokáló. Nem mintha a román államnak nem állana jogában kitenni zászlaját saját országának a kellős közepén egy köztulajdonban lévő hegycsúcs kilátójára."

"Mivel a székely „tanácsosaink” is tudják, hogy jogi érveik nincsenek, így olyan érvekhez nyúltak, amelyek érzelmekre hatnak, keresztény üggyé forgatják ki a buta nacionalista “székelyföldnemRománia” hitük megsértését, olyan érvekkel rukkolnak elő, amelyek 2008-ban enyhén szólva is viccesek"

"Nem győzök csodálkozni azon a cikken amit a mai Háromszékben olvastam. Azt eddig is tudtuk, hogy Sylveszter Lajos egy nacionalista ufó, de hogy ennyire sovén legyen, hogy a háromszéki románokat „hazatessékelje” már nem hittem volna, hogy lesz bátorsága."

"Na ettől fog a sok székely fiatal itthon maradni. A székely naposholdas trianonsiartó, mélykeresztény, nacionalista rokkoperáktól. Hát ez a jövő, ettől lesz nekünk jó."

"SZIGET 2008:

Amiért érdemes: egy igazi fesztivál, bőséges profi koncertekkel és mellékprogramokkal. Multikulti tömeg. Lehet füvet kapni."

"Holnapután nemzetgyűlést tart a „székely nép”. Na nem, nem Agyagfalván, és nem is 1506-ban vagyunk, hanem 2006-ban Romániában, Hargita megyében, Gyergyóditróban. Vajon tart még manapság valaki Európában nemzetgyűléseket? Jó kérdés. "

"Mert arra is rájön az ember ha eddig még nem tudta, hogy Szentgyörgyön csak egy istenben hisznek: őszentsége Viktor! Az emberek három fő hírforrása: a 3szék, a Hír Tv és a Duna TV is csak őt és pártját imádja. Mindenki más nemzetáruló, kommunista és cigány (na ez az utolsó nekem is rejtély hogy honnan jön…)"

"Mert megtudta az ember hogy a hatalmas autonómia lelkesedésnek már egy saját tévécsatornája is indult: Autonómia Tv! De ki látta?"

"Mert láthattuk, hogy fejlődik városunk. Szentgyörgy épült! Az utolsó pár évben talán 4 vagy 5 újabb magyar hős kapott mellszobrot. Főleg olyanok kiknek valszeg semmi konkrét közük a városhoz, mint Szent István vagy Rákóczy. "

Frissítés - Olvasói vélemények: "Nem kell meglepődni Tihaméren. Nem ma kezdte sőt nem is ő kezdte. A román állam iránti szimpátiáját kedves nagyapjától örökölte aki a szülőfalunkban a Securitate besugója volt. Elvitette a papot, megkínoztatta, arról nem is beszélve, hogy annyit lopott amennyit nem szégyellt. Tihamér barátunk szerint nemesi származású.... Igen egyes kultúrákban lopni nemes cselekedet... Számomra, ki gyerekkorától ismerem, már nem is meglepő."

Forrás: http://czikatihamer.ro
5 megjegyzés:

 1. Hát szégyellem, hogy ismerlek látásból te rohadék Tihamér...Nem gondoltam volna, hogy "Cluj" elveszi a magyarságod, vagy tán soha nem is volt. A székelyek és magyarok szégyene vagy! Megaláztad a székely Szentgyörgyöt és a magyar Kolozsvárt. Legszivesebben végig röhögném, ahogy deportálnak egy benszülöttek lakta szigetre. Ott lenne a helyed, nem ebben a szép román-magyar-székely hazában...

  VálaszTörlés
 2. ezt a mocskot régen le kellett volna irtani.
  ez a kretén konténerlakó élteti trianont, ezért pusztulnia kell.
  és kötelező ezeréves határnak lennie minimum északkeleten. hé czika: nem lehetsz MAGYAR hanem már csak egy asszimilálódott moslékszagú vlax vagy

  VálaszTörlés
 3. Még egy ilyen gerinctelen csúszó-mászót nem hordott a világ a hátán! De legalább a tanitódnak lehetett volna több esze és ne tanitson meg irni-olvasni, a hernyóknak az nem kell és nem is jó!

  VálaszTörlés
 4. Nem kell meglepődni Tihaméren. Nem ma kezdte sőt nem is ő kezdte. A román állam iránti szimpátiáját kedves nagyapjától örökölte aki a szülőfalunkban a Securitate besugója volt. Elvitette a papot, megkínoztatta, arrol nem is beszélve, hogy annyit lopott amenyit nem szégyelt. Tihamér barátunk szerint nemesi származású.... Igen egyes kultúrákban lopni nemes cselekedet... Számomra, ki gyerekkorátol ismerem, már nem is meglepő...

  VálaszTörlés
 5. Fostalicska. Szarjankó, oláh seggnyaló! Remélem, nem tolja a pofáját Magyarországra, mert nem örülnénk neki. Hát még ő mennyire nem örülne a fogadtatásnak!

  VálaszTörlés